Trump haluaa nopean sodan lopetuksen ja näin myös voiton Venäjälle..?

”In the US, Donald Trump said last week the war “should be settled immediately” and that the US “[pouring] money in is delaying everything” and “getting a lot of people killed”. Rivals for the Republican nomination in next year’s presidential election are wondering whether they, too, should join what has been dubbed the “surrender caucus”.”

Lähde:

https://www.thetimes.co.uk/article/we-warned-you-what-putin-was-like-now-will-you-listen-to-us-wz3lw33rc?s=09

Tässä pitää seurata mitä koko ajan muu maailma joko toimii Ukrainan puolesta tai sitä vastaan. On todellakin vaara että eräät tahot haluavat lopettaa sodan niin että Venäjä saa haluamansa.

Yksi tälläinen taustapiru löytyy tälläkin hetkellä Yhdysvalloista ja hänellä on edelleen vaikutusvaltaa siellä sekä oma joukko mm kongressissa ja muissa päättävissä elimissä ja näihin tämä haluaa vaikuttaa.

Totaalinen kauhuscenaario olisikin se jos sota jatkuu sen kaksi vuotta mitä minä olen ennustanut koska edelleen tämä sota on vasta alussa ja täysin kesken. Niin, jos seuraavat presidentin vaalit Yhdysvalloissa antaisi tuloksen jossa Trump voittaa se olisi Putinin paras joululahja.

Yhdysvallat vetäisi kaiken avun pois nopeutetulla menettelyllä ja jos jostain kumman syystä Suomen ja Ruotsin NATO prosessi olisi edelleen vaiheessa niin sekin kaatuisi täysin Trumpin toimesta.

Ei pidä ajatella kuukautta eteenpäin kuten lännellä on tapana. Idässä eli Venäjällä taktikoidaan kylmän viileästi vuosia ja vuosikymmeniä eteenpäin tälläkin hetkellä ja olen täysin varma että Putin odottaa Trumpia takaisin valtaan…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu