Trump kertoi ettei olisi avustanut Ukrainaa jos hän olisi ollut presidentti!

Sieltä se tuli

Trump lähtee presidentinvaali sirkukseensa ja ensimmäinen asia mitä hän sanoo on tässä:

”Trump korosti pitkässä puheessaan omia saavutuksiaan presidenttinä. Hän syytti sodasta, energiakriisistä ja amerikkalaisten kuolemista Joe Bidenia. Trumpin mukaan hänen presidenttikaudellaan vallitsi rauha, eikä kallisarvoisia sotatarvikkeita olisi annettu Ukrainaan, mikäli hän olisi edelleen presidentti.” (IS)

Eli jos hän olisi ollut nyt Yhdysvaltojen presidentti olisi hän jättänyt täysin yksin Ukrainan ja yhtään aseapua ei olisi tullut. Miettikää mikä tuuri on käynyt että Biden on nyt presidentti! Venäjä olisi vallannut jo Ukrainan ja Venäjällä olisi joku toinen maa jo kiikarissa…?

Sky News kanavalta oli hauska katsoa tätä Trumpia joka kehui itseään ja haukkui kaikki muut. ”Like never before!” oli hänen kehumisensa perus ydin, ”kukaan ei ole tehnyt enemmän sitä ja tätä kuin hän, ei ikinä”…unohti mainita Capitol kukkulan hyökkäyksen, pieleen menneen covid-19 viruksen toimet estää viruksen leviäminen, kaikki on taas ”fake news”. Sama levy lähti päälle rammarissa, kuka tämän nielee taas matoineen koukkuineen on aika yksinkertainen…

Trumpin rakkaus myös diktaattoreita kohtaan on taas tunnustettu. Näin hän sanoi (IS):

”– Kiina, Venäjä ja Pohjois-Korea kunnioittivat Yhdysvaltoja, he kunnioittivat minua! Trump sanoi.”

Tässä tämä huono saippuaooppera, olekeepa hyvä (taltiointi yön puheesta CNBC YouTube:)

 

+12

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu