Trump lopettaa Ukrainan avustamisen : ”ei penniäkään” sanoo Orban
Trump tapasi diktaattori Orbanin viime perjantaina. Tässä lyhyt pätkä tapaamisen annista. Trump ei tule antamaan penniäkään Ukrainalle.
On myös vahva epäilys että Venäjä, Unkari, Yhdysvallat ja moni muu valtio (lähinnä autokratiat ja diktatuurit) alkavat Yhdysvaltojen vaalien jälkeen lähestymään toisiaan, jos Trump vaalit voittaa. Näin veikkaan, olen ikävä kyllä veikannut liikaa oikein…🤔
Muistatte varmaan historiasta kun akselivallat perustettiin 1936 ns Rooma-Berliini akselista, liitosta heidän välillään. Muistaako kukaan että 1939 Berliinin–Rooman akseli muutettiin liittosopimukseksi,,,siitä sitten maailma alkoi palamaan.
Taas aletaan tekemään ns ”epäpyhiä sopimuksia” joilla ajetaan juuri diktatuurien ja autokratioiden asiaa.
Seuratkaapa kuinka julkisuudessa MAGA-puolestapuhujat puhuvat jo republikaanien siirtymistä taka-alalle ja haetaan jotain vallan muuta kuin Yhdysvalloissa on totuttu…MAGA vs Demokraatit…? Se on selvää että mitä enemmän sekaannusta ja kaaosta tulee sitä vaarallisemmaksi menee.
Elämme vaarallisia aikoja.
Ohessa lyhyt haastattelu Orbanin osalta.
(Lähde: Anton Gerashcehenko, X-sivut, julkinen)
Täytyy sanoa, että kyllä minua pelottaa maailman kehitys – ajattelen lähinnä jälkeläisiäni. Olemme tässä jamassa kiitos eurooppalaisten päättäjien. Johtajuus puuttuu. Puhutaan kyllä paljon ja kauniisti, mutta teot uupuvat. Toivon että Mario Draghista tulee EU:n johtaja ja EU:sta oikea liittovaltio, jossa osavaltiot hoitaisivat sisäiset asiat, mutta liittovaltio ulkopolitiikan. Toinen vaihtoehto on Pohjolan liittovaltio – Kaikki Pohjoismaat + Baltia + Puola + Hollanti. Ehkäpä myös Britannia?
Ilmoita asiaton viesti
Eikö yhtään NIta pelota EU:n pinnan alla vaikuttavat voimat, joita löytyy jopa niin herttaisen hymyileväisen oikeistolaisen, kuin Ursula von Der Lyenin takataskusta?
EU on kehkeytymässä nimittäin pienen piirin johtamaksi, keskitetyn hallinnon federaatioksi, joka tarkoittaa ihan muuta kuin liittovaltio, federaatio, – jossa vallitsee hajautetun vallan periaate, hajautetun vallan ja hallinnon ideaali. Hyvin pian eurovaalien jälkeen valitaan komissio, ja Ursula von Der Leyen tulee olemaan EU:n federalistis – globalistisen laidan kärkiehdokas siitä huolimatta, että on noussut oikeistosta.
Millaisia aatehistoriallisia suuntia von Der Lyenin takaa löytyy?
https://www.patmos.fi/patmosplus/?open-episode=387760&title=eu-kehkeytyy-itsevaltiudeksi
Ilmoita asiaton viesti
Ursula von der Leyenin valheellisuuden voi kuulla jo äänestä.
Mitään mitä von der Leyen sanoo, ei pidä ottaa todesta.
Ilmoita asiaton viesti
Kuvaavaa on myös se että EU:lla on niin paljon rahaa ja resursseja että Ukrainaa voitaisiin avustaa mennen tullen enemmän mutta koska mm Saksan OST-politiikka (jäänne vuodelta sirppi ja vasara) sekä Ranskan puhuva politiikka ilman tekoja meinaa sitä että pienemmät maat joutuisi panostamaan näidenkin puolesta.
Ei riitä että seurataan jotain prosenttilukuja kuinka paljon joku antaa apua kun mm Viro ja Suomi on prosenteissa korkealla avun suhteen mutta määrässä se on vaatimatonta suhteessa siihen jos joku isompi maa pistäisi saman prosenttimäärän.
2025 sitten tullaan painimaan…
Ilmoita asiaton viesti
Draghi ajoi EKP:n johtajana Italian etua. Olisiko siinä mikään muuttunut? Välittääkö Draghi pohjolan asukkaista pätkääkään, minä en usko. Draghi on ollut luomassa tulonsiirtounionia, raha huilaa etelään.
Ilmoita asiaton viesti
Jos tuota historiaa tarkastelee, niin aika paljon noita liittoumia on noidenkin jälkeen tullut. Aloitetaan vaikka Natosta ja Varsovan liitosta.
Ilmoita asiaton viesti
Ja BRICS, joka ensisijaisesti on talousliitto, mutta käytännössä myös sotilasliitto.
Ilmoita asiaton viesti
Jospa ”kolmen linjan kiväärimies” ei tänne ihan houreita laita.
BRICS ei ole sotilasliitto.
Niillä on infrastruktuuri- ja kehityshankkeita sekä NBD-kehityspankki Kiinassa joka on BRICS-talousliiton veturi.
Voit tehdä oman blogisi sotilasliitto Bricksistä…semmoista ei ole olemassa.
Davai ja harasoo kun piarasoo.
Ilmoita asiaton viesti
Aivan oikein. Putin pyysi BRICKSin NBD-pankilta lainaa, mutta ei saanut kun muutama BRICKS-maa pani hanttiin. Tiesivät, että rahat käytetään sotaan. Eli ei todellakaan mikään sotilasliitto.
HUOM! Venäjä oli yksi pankin perustajajäsen. Mahtoi Putinia kyrsiä. 🙂
Henry
Ilmoita asiaton viesti
No niinhän sen täytyy olla.
Ilmoita asiaton viesti
Onhan se myös erikoista että Unkarin ”johtaja” vierailee Yhdysvalloissa Trumpin luona eikä Yhdysvaltojen valtaa pitävän presidentin luona…
Miettikää jos meillä kävisi jonkun maan johtaja (joka on tukkanuottasillaan demokraattisten maiden johtajien kanssa) vierailemassa varta vasten ex presidentti Niinistön luona tuomisinaan vielä jonkun toisen maan ”presidentin” tai ns ”johtajan” kirje. Ei kävisi nykyisen presidentin luona vaan sivuuttaisi sen ihan kuin häntä ei olisi olemassakaan…
Miltä kuulostaisi…
Ilmoita asiaton viesti
No siinä on sellanen asia, että tämän kulttuurisodan takia, Bidenin puoliskossa on tahoja, jotka on lähes luotu nillittämään Orbanin edustamaa kansalliskonservatiivista linjaa ja ns. perint. arvoloita. Ja suorastaan tais olla Bidenin rahoittama Orbanin Unkarin vastainen järjestö, tai pari sellaista.
Ilmoita asiaton viesti
Tälläisen käskyn Trump Putinilta sai. Teksti on kuin suoraan Kremlistä:
”Venäjän tv:ssä innostuttiin kun Unkarin pääministeri Viktor Orban kertoi Donald Trumpin aikovan lopettaa Ukrainan sodan sulkemalla kaikki rahahanat, jos tulee valituksi presidentiksi.
Trump tapasi Orbanin viikonloppuna Floridan Mar-a-Lagossa, jonne oli pääministerin kutsunut.
Venäjän valtiollisen tv-kanavan juontaja Olga Skabeeva virnuili ja kiitteli Orbanin paljastamaa Trumpin ”salaista suunnitelmaa”, jolla on luvannut lopettaa Ukrainan sodan 24 tunnissa.
Se onnistuisi lopettamalla tyystin Ukrainan rahoittamisen ja aseistamisen, jossa Trumpin kannattajat kongressissa jo auttavat.”
Orban paljasti Trumpin ”salaisen” rauhansuunnitelman – Venäjän tv:ssä innostuttiin
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010226268.html
Eniten kiinnostaisi se että kuinka republikaanien johto tälläiseen politiikkaan reagoi. Jos se reagoi positiivisesti niin se toimii kuin Hitlerin hyökätessä Euroopassa, silloinkin natsi-Saksan ihailijat löytyi juuri republikaanien puolelta, eli mikään ei ole muuttunut. Nyt ihaillaan sitten toista diktaattoria, Putinia ja sen autokratista valtiota Venäjää…
Ilmoita asiaton viesti