Trumpin valitsemat salaliittoteoria ehdokkaat kärsivät murska tappion

Trump ei saanut sitä mitä halusi, punaista valkankumousta (puolueen väri) eli republikaanien ylivoimaista enemmistöä edustajainhuoneeseen ja senaattiin. Tämä oli itseasiassa todella surkea tulos republikaaneille juuri Trumpin takia. Hänen luotsaamat salaliittoteoreetikot olivat vaalien todellinen floppi.

Kun edustajainhuoneen paikat näyttävät menevän noin eli demokraateille 204 paikkaa ja republikaaneille 211 paikkaa.

Sekä demokraateille tärkeimpään paikkaan enemmistö eli senaatissa demokraateille 50 paikkaa ja republikaaneille 49.

Kun miettii että Trumpin porukka salaliittoteorioineen on vaalikieltäjiä jotka ei ole hyväksyneet viime presidentinvaalituloksia niin on vain hyvä etteivät todellakaan pärjänneet. Yhdysvallat ei ollutkaan muuttunut Trumpin mieleiseksi valtioksi jossa olisi paljon erimielisyyttä ja hänen kaipaamaa ääriliikettä johtavissa asemissa eli Qanon kannattajien vyöryä hallitseviin asemiin päättävissä elimissä. Se ei nyt tulekaan toteutumaan.

”QAnon on tuonut silti myös uusia ulottuvuuksia New World Order -salaliittoperheeseen. Niistä yksi merkittävimmistä oli Donald Trumpin rooli kabaalin vastaisessa taistelussa. Aikaisemmin vastaavanlaista ja yhtä laajalle levinnyttä käsitystä messiaanisesta taistelijasta ei ollut syntynyt. Nyt Trumpin persoonalle luotiin poikkeuksellisen vahva merkitys taistelussa. Lisäksi armeijan roolia ”hyvien” puolella korostettiin, kun taas New World Order -teorioissa Yhdysvaltojen armeija käsitettiin usein osaksi salaliittoa.”

Lähde:

https://ulkopolitist.fi/2022/02/09/onko-qanonissa-uutta-ainoastaan-nimi-yhdysvaltojen-oikeiston-salaliittoteorioiden-lyhyt-historia/

Välivaalien pahin pelko ei toteutunut – vaali­kieltäjät häviämässä Arizonassa ja Nevadassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009198214.html

Edelleen ihmetyttää jos republikaanit haluaa Trumpista ehdokasta? Tämä voi romuttaa republikaanien uskottavuutta muutenkin koska kansa ei taida lämmetä pelkälle salaliittoteorioille enään?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu