Tulee kovaa syytöstä, Venäjä ollut Puolan 2010 lento-onnettomuuden takana jossa Puolan presidentti kuoli…

Puola syyttää: Venäjä järjesti lentoturman, joka surmasi Puolan presidentin ja muuta johtoa.

Puola on NATO maa…

”Tuore raportti syyttää kuitenkin tapahtuneesta suoraan Venäjää. Sen mukaan räjähteet oli piilotettu koneeseen huoltotöiden yhteydessä Venäjällä ja laukaistiin tarkoituksella. Selvityksen mukaan koneen puolalaiset lentäjät ja muu henkilökunta toimivat moitteettomasti.”

”Venäjä perusti vuoden 2010 turman jälkeen oman tutkimusryhmänsä, jota valvoi silloinen pääministeri Vladimir Putin. Sen selvitys onnettomuudesta on edelleen kesken. Tämän takia Venäjä ei ole myöskään suostunut luovuttamaan turmakoneen hylkyä Puolalle.”

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2bb43ad8-bb82-475a-ac2c-9dc932023252

Alkaa tippumaan ovista ja ikkunoista sekä tiivisteiden läpi paskaa ihan kunnolla Venäjän niskaan, mitä muuta on tiedossa, tämä ei tiedä hyvää jos NATO maa Puolan  päämieheen on tälläinen isku tehty Venäjältä. Tässä on muuten sellainen paikka että näitä ei aleta enää vahinkoina ja muina onnettomuuksina selittelemään koska nyt syy ja seuraus on Ukrainassa asti, seuraavana on joku muukin maa tulilinjalla. Pitäisikö olla nyt pikkaisen hereillä, kenenkään ei kannata ainakaan lahjoittaa NATOa pois ja ottaa tilalle Petsamoa kuten näilläkin blogeilla olen lukenut…

(Kuva: CBS News)

Obama to Travel to Poland for Lech Kaczynski's Funeral - CBS News

+7

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu