Tulossa uusi rintama, Kiina …

Näin kirjoitin ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan 8.2.2022:

”Putin on aloittanut kaksi kertaa Olympialaisten aikaan sodan. Nyt on tullut arvioita että Kiina haluaa samaan ”klubiin” jäseneksi. Tämä taitaa olla diktaattoreiden parasta vapaa-ajankäyttöä?

Taiwan saisi rautaa niskaan Kiinalta ja Ukraina rautaa niskaan Venäjältä…

Venäjä hyökkäsi Georgiaan 2008 Olympialaisten aikaan ja omien Olympialaisten jälkeen 2014 Ukrainaan.

Tämä kävisi tilastollisesti hyvin Kiinan aikomuksiin sekä se sitoisi Yhdysvallat kahden rintaman taisteluihin ja kuten tiedämme molempiin ei resurssit tule riittämään jos sota oikeasti  vielä siitä laajenee tai sitten jompikumpi pitää uhrata eli Taiwan tai Ukraina.

Ukrainan kohdalla on nyt vain se tilanne että Venäjä on uhannut sotatoimilla  koko Eurooppaa vastaan jos sota Ukrainaan syttyy syystä että Venäjän ultimatum vaatimuksiin ei yksipuolisesti suostuta. No ei tietenkään suostuta. Mitä Saksa on juoninut Venäjän kanssa? Se on yllättävän hiljaa…taas kuten 1939

Henkilökohtaisesti Olympialaiset on olleet tylsää katsottavaa ja tämä kaikki muu tässä ympärillä voi ollakin se mitä kohta katsotaan ….?”

Kuinka kävi…Venäjä hyökkäsi…kuinka käy vielä…

Kiina voi olla hyvinkin valmis avaamaan toisen rintaman…

Uusi sota on mahdollinen – jopa todennäköinen

”Kaksi sotaa ajaisi maailman verenvuodatuksen kierteeseen, jossa uudet sodat olisivat mahdollisia eri puolilla maailmaa. Hinnat nousisivat edelleen, kirjoittaa analyysissään Iltalehden politiikan toimittaja Lauri Nurmi.”
(16.6.2022 Iltalehti)
Lähde:
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/96294db0-6ec1-408c-8232-9f5e9e6f51dd
En ole mikään ennustaja mutta nyt alkaa tippumaan koko ajan meikän laariin nämä,,,sattumaa, minä kun en usko sattumiin…
0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu