”Uusi normaali” kaapata lentokoneita tai sen matkustajia ja EU hyväksyy tämän

En sano muuta kuin että Valko-Venäjä ja Venäjä (kummatkin diktatuureja) on aloittaneet kampanjan jossa ilmassa olevat lentokoneet (EU) voidaan käskeä taisteluhävittäjän avustuksella halutulle lentokentälle. Tai sitten voidaan käskyttää lentoa lähtevää konetta ettei tietyt henkilöt pääse kyytiin. EU on hyväksynyt tämän. Muutoin kaikki lentoliikenne olisi mm Venäjään seis. Esim Finnair lentää uskollisesti kuten ”isäntä” idässä käskee.

On tämä kyllä yksi farssi. EU on iso vitsi!!!!

Alla olevia tapauksia tulee jokapäivä, kukaan ei mitään. EU on ihan ei mitään!

”Venäjällä poliisi pysäytti maanantaina jo rullaamassa olleen lentokoneen ja otti kiinni lennolla olleen oppositioaktivistin. Venäjän nykyhallinnon vastustajien mukaan maassa on ollut syyskuulle suunniteltujen parlamenttivaalien alla käynnissä pidätys- ja pelottelukampanja, joka kohdistuu presidentin Vladimir Putinin vastustajiin.
Poliittinen aktivisti Andrei Pivovarov poistettiin Puolan pääkaupunkiin Varsovaan matkalla olleesta koneesta Pietarissa myöhään maanantaina.Pivovarovin mukaan lentokone oli jo valmistautumassa lähtöön, kun poliisi nousi koneeseen ja käski häntä poistumaan koneesta.”

 

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu