Vanhan miehen pöhinää pöntössä eilen, tänään rosvojoukko palaa kotiinsa, näin Venäjällä

Jotenkin eilinen paljon odotettu puhe oli vanhan miehen pöhinää, haisi vanhalle vodkalle ja blineille, aavistus hapankaalia ja pahan hajuista vanhaa mahorkkaa. Diktaattorilta surkea esiintyminen, haluaa peloitella naapureitaan, kävi toisin. Diplomaatteja karkoitettiin, asetettiin heille enemmän pakotteita, moni veti pois kehityshankkeitaan Venäjältä, kaupankäynti laski….huomattiin että toimitaan vanhan KGB upseerin Neuvostoliiton aikaisessa ilmapiirissä. Ei innosta varmaan ketään. Veikkaan että myös Kiina on huomannut heikkenevän Venäjän.

Rosvojoukko palaa luolaansa ilman saalista, kansa marssii kaduilla demokratian ja oppositiojohtaja Navalnyin puolesta, diktaattori linnoittautuu taas bunkkeriinsa nähden ”vihollisia” varjoissa, vainoharhaisena ja katsoo kelloaan kuinka aika juoksee, kukaan ei ole ikuinen…

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7106488a-eb0f-4045-8ea5-e215bb716b16

”Venäjän puolustusministeriö on määrännyt sotilaitaan palaamaan tukikohtiinsa Ukrainan rajalta, kertoo uutistoimisto RIA. Tämän on määrä tapahtua huomisesta perjantaista alkaen ja ensi viikon lauantaihin mennessä.”

Homoeroottinen näkökulma Putinista

(Kuva:Ranneliike.net)

Pieni mies, ekonsa vanki, kauheaa on kuolon kanki,,,

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu