Veikkaus siitä mikä ase ratkaisee taistelut Itä-Ukrainassa…

Severodonetsk, Lysytsansk ja muut Donbassin kaupungin alueet ovat kaiketi ratkaisu sodan jonkinäköiseen tulokseen. Nämä joko ”pidetään tai täällä kaadutaan” tuntuu olevan Ukrainan linja. Venäjä on sijoittanut materiaalia juuri vallatakseen nämä alueet ja ilmoittavansa sitten että Donetskin ja Luhanskin ”kansantasavaltojen” sekä Hersonin ja Zaporizzjan alueet järjestävät ”kansanäänestyksen” liittyäkseen osaksi Venäjää.

Ukraina on saanut aseapua ja epäsuorantulen käyttö ulottuu nyt sellaisille alueille joista venäläläiset ovat aiemmin saaneet toimia lähinnä rauhassa, vaan eivät enää. Mutta riittääkö se,,,nopea syö nyt hitaan eväät.

Oma veikkaus on se että koska venäläisten kovin voima on kadonnut maavoimilta, ilmavoimat ei kykene pitämään ilmaherruutta, laivasto ei pääse lähelle mannerta hyödyntääkseen tulitukea maavoimille ja tuodakseen a-tarvikkeita ja lisää joukkoja ”lihamyllyyn” tarpeeksi ripeästi.

Siksi Venäjä tulee ottamaan käytöön laajamittaisesti termobaariset pommit vaikka Geneven sopimus on kieltänyt niiden käytön, mutta se ei estä Venäjää käyttämästä tätä asetta  ja olemme jo huomanneet että joillakin rintamilla sitä on jo kokeiltu.

TOS-1A-raketin­heitin­järjestelmät laukaisevat nämä termobaariset pommit (kyseessä on tyhjiöpommi mikä imee ympäriltään hapen ja aiheuttaa helvetinmoisen paineaallon). Kun tälläistä asetta aletaan käyttämään ns ”mattopommitukseen” eli suuria alueita kerralla otetaan maaliksi niin siltä alueelta ei selviä hengissä edes rotat raunioissa, ihmisistä puhumattakaan. Aivan kauhea ase.

Eli oma veikkaus on että tulemme näkemään tämän aseen nyt ratkaisutaisteluissa…ikävä kyllä, toivotaan että olen väärässä, tämä on silkka veikkaus.

Lisäsin tähän termobaarisen pommin vaikutuksesta videon sekä siinä lisää asiaa muutenkin:

Näin se toimii, tässä lyhyt video siitä (tämä on harjoituksista, jossa ei ole täyttä tehoa mutta saa käsityksen mikä se on ja millä se ammutaan)

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu