Venäjä aloittanut jo kampanjansa Suomea vastaan valeuutisilla sekä Mi-17 on loukannut Suomen ilmatilaa

Niin, tämähän oli odotettavissa ja antaa tulla vaan kun tätä on tullakseen. Jotenkin mautonta kun ei ole kuin jouluna jotta voisi jännätä edes mitä on tulossa. Venäjä pistää härskisti valeuutisia suomalaisten panssarijoukkojen siirrosta itärajalle vaikka kalusto meni Tampereen ohi kohti länsi-Suomessa olevaan Arrow 22 harjoitukseen. Ei ollut yhtään yllätys että tästä tehdään ”haloo” idässä, pelottelevat omia kansalaisiaan ja oikeuttavat ”operaatiota” länttä kohti…naurettavaa mutta tälläistä tämä. Arrow 22 harjoitus on Suomen suurin tämän vuoden sotaharjoitus ja sen kesto on 13.5.2022 asti. Mukana kansainvälisiä joukkoja. Semmoista se.

(Kuva: Reserviläinen:)

Arrow-harjoitus toi kansainvälisiä joukkoja Porin prikaatin harjoitusalueelle, mukana panssarivaunuja ja muita ajoneuvoja - Reserviläinen

Tässä tätä Venäjän ”uutisointia” :

”USEAT Pietarin trollitehtaaseen ja Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:hen kytkeytyvät venäläiset propagandasivustot ovat jakaneet keskiviikkona valeuutista, jonka mukaan Suomi olisi aloittanut sotakaluston laajamittaisen siirron Venäjän vastaiselle rajalle.” (IS)

(Kuva: NTDV.com)

Air Force Mi-17 Chopper Force-Lands In Arunachal Pradesh, All 16 On Board  Safe

 

Sekä venäläinen sotilashelikopteri on loukannut Suomen ilmatilaa Parikkalan ja Kesälahden kohdalla.

”Puolustusministeriön tiedotteen mukaan venäläisen valtionilma-aluksen epäillään tänään aamupäivällä loukanneen Suomen ilmatilaa itärajalla Kesälahden ja Parikkalan tasalla.” (IL)

Eli näillä mennään, kirjoitinpa nyt näin avaavana tämän jotta jää ”jälki” tästäkin tapahtumasta. Näitä nyt alkaa lisääntymään kun ajat ovat mitä ovat. Mutta kannattaa rauhallisesti diagnosoida ja tehdä aikajanaa jotta mikä on mitäkin vaikuttamista. Sanoisin vielä että hyvin epätoivoista tälläinen Venäjän osalta nyt on. Osoittaa maan heikkouden ja sen että dialogin kadottua mennään sitten tälläisiin keinoihin.

PÄIVITIN blogia kun selvisi että ilma-alus oli Mi-17 helikopteri..eli sotilashelikopteri…

 

 

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu