Venäjä: ”vallataan Suomi, Puola, Baltia ja Alaska”

Miettikää kun mielipuolten valtiossa jauhetaan joka päivä propagandakanavilta (heidän suurimmat TV-kanavat) kuinka tuosta vaan vallataan Suomi, Puola, Baltia ja Alaska. Syystä että heidän mielestään alueet kuuluu heille ja nämä keskustelee tästä kuin se olisi ihan hyväksyttävää ja normaalia.

Taktiikkahan on jauhaa kansalle korvat täyteen paZkaa ja valehdelle pitää mitä suuremmissa määrin jotta siitä tulee ”uusi tosi”. Kukaan ei sitten muista mikä se oikea tosi on.

Kuvitelkaa jos Suomessa MTV:llä, Ylellä, Nelosella ja monilla muilla kanavilla jauhettaisiin vaikka aamusta iltaan tyyliin: ”Ruotsi on osa Suomea, me palautamme sen alueen meille, koska se on oikein”…aikansa kun jauhaa, alkaa mato koukkuun tarttumaan.

Tämä vain osa siitä kuinka venäläisiä valmistellaan ” totaaliseen sotaan”.

Goebbels käytti ensimmäisen kerran puheessaan kysymällä: ”HALUATTEKO TE TOTAALISTA SOTAA!” ja kansa vastasi haluavansa. Saksa sai totaalisen sodan, maa hävitettiin lähes olemasta. Sama odottaa Venäjää.

Mikään ei ole muuttunut mihinkään, nyt natsi-Saksan paikalla on uusnatsi-Venäjä. Johtajatkin ovat kuin kopiot toisistaan nimiä myöten (Hitler, Putin)..

Lähde: Visegrad 24, X-sivusto, julkinen:

Kannattaa katsoa tuo möykkä, tätä idässä katsotaan joka päivä juoden vodkaa ja syöden blinejä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu