Venäjä valmistelee Suomen valtaamista silmiemme edessä

Pihkovassa koulutetaan erikoisjoukkoja Suomen valtausta varten, mm suomen kieli opetetaan heille, Saimaalla on tätä tarkoitusta varten laiton helikopterikenttä.

”IL:n tietojen mukaan Venäjän armeijalla on Pihkovan sotilastukikohdan erikoisjoukkoprikaatissa osia, jotka on tarkoitettu operaatioihin Suomessa. Prikaatin sotilaille muun muassa opetetaan suomen kieltä.

Venäjän läntisellä sotilaspiirillä on myös erikoisjoukkoja, jotka on korvamerkitty Suomen suunnan operaatioihin. Joukot siis olisivat sotilastiedustelu GRU:n tai läntisen sotilaspiirin erikoisjoukkoja.”

Suomeen on noussut useita ”lomakyliä” ja vastaavia rakennuksia ja nousee edelleen, ”asiakkaiden” ollessa venäläisiä. Sekä näitä rakennelmia on jo nyt ja silti niiden ja hankittujen muidenkin rakennuksien käyttöaste on olematon.

”Maakauppoja strategisissa kohteissa
Maa- ja kiinteistökauppoja Suomessa 2000-luvulla tehneet venäläiset ovat hankkineet haltuunsa omistuksia useista Suomen puolustuksen ja huoltovarmuuden kannalta keskeisistä kohteista.”

”Huomattavalla osalla kauppoja tehneistä liikemiehistä on joko suoria tai epäsuoria yhteyksiä Kremliin, presidentti Putinin hallintoon. Joukossa on presidentin virkakuntaa ja muuta lähipiiriä muun muassa neuvostoaikaisen turvallisuuspalvelun, KGB:n entistä henkilökuntaa.”

”Venäläisomisteisia kiinteistöjä löytyy kaikkien sotilaslentokenttien kyljestä” (IL 2015)

”Suomalaiset sotilaslähteet arvioivat, että Venäjän tiedustelupalvelut FSB ja GRU antavat bulvaaneilleen ostotoimeksiantoja eri EU-maiden alueille. Tarvittaessa tukikohtia ja piilopaikkoja voidaan aktivoida.

Oikeastaan olisi ihme, jos näin ei olisi huonontuneessa turvallisuustilanteessa”

Venäjä pystyy keskellä kirkasta päivää valmistelemaan Suomen miehittämistä.

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/da234571-c600-4561-8914-6c882382234d

Kuuluu kysymys,,,olisiko aihetta asialle tehdä jotakin ennenkuin on liian myöhäistä…

Asiahan on päivänselvä, tässä valmistaudutaan miehittämään koko Suomi! Minusta tästä pitää keskustella nyt kun olemme vielä ns ”pelikentällä”. Sekä tästä pitää keskustella nyt koska kukaan muu ei siitä meidän puolesta keskustele. Tämä on selvä uhkakuva vaikka joku esittää taas vastaväitteenä että ei näin olisi. Miettikää, vieras valtio pystyy tekemään tätä touhua keskellä kirkasta päivää ja laillisesti…meneppä rakentelemaan Venäjälle moisia rakennelmia…

Tässä lisää tästä erikoisjoukkoja varten tehdystä helikopterikentästä, se on tehty ilman mitään lupaa, huvikseen ei tälläisiä nopeasti käyttöönotettavia sotilasrakennelmia tehdä.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7a654e8f-e107-4096-a608-94e10d019a3d

Sotilasasiantuntijat: Kuin erikoisjoukkojen tukikohta

”Iltalehti on näyttänyt Kotasaaren kuva- ja videomateriaalin suomalaisille sotilasasiantuntijoille.

Sotilasasiantuntijat kertovat, että Kotasaari on sijainniltaan, maantieteeltään, kooltaan ja infrastruktuuriltaan sen kaltainen paikka, jollaisia Venäjän armeijan erikoisjoukot pyrkivät hankkimaan käyttöönsä mahdollista tarvetta varten. Tämän kaltaisia paikkoja voidaan tarvittaessa ottaa käyttöön.”

(Kuva: Russian Insider)

+21

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu