Venäjän joukot pyritään pitämään Bakhmutin alueella tuhoonsa asti…

Lihamylly johon Venäjä uhrasi miehiään turhaan.

Venäläiset on tuhlanneet materiaalia ja miehiä uskomattoman määrän saadakseen Bakhmutin aluetta lisää hallintaansa. Onko 100 000 taistelijan ja tuhansien panssariajoneuvojen ja muun materiaalin menetys tämän kivikasan arvoista. Katso kuvaa (Kuva: Noelreports/ Twitter, julkinen )

Jos tuo on käsitys kaupungin valtaamisesta (oli ennen sotaa 70 000 asukasta) ja julmettu määrä omien tappioita, niin ei voi kuin ihmetellä.

Sehän tässä on erikoista että lännen suunnalla Ukrainalla on vahvat asemat ja kun maastoa katsoo topografisella kartalla on heidän asemiaan aika vaikea vallata. Samaan aikaan on tiettävästi etelän ja pohjoisen suunnalla Bakhmutista ukrainalaiset edenneet, joten tässä on tulossa mahdollisesti pihtiliike jolla kivikasaksi muuttunut kaupunki jää mottiin…

On myös lähinnä outoa jos venäläiset haluaa tämän paikan pitää väkisin, se kun ei ole edelleenkään strategisesti tärkeä. Oliko tässä vain temppu kertoa kotiväelle Venäjällä ”suuresta voitosta natzeja ja nistejä sekä Natoa vastaan”, propaganda koneistolle voitelua.

Ukraina on saanut sen mitä halusi, tuhottua ennätysmäärän venäläisiä reilun 10 kuukauden aikana kyseisellä alueella. Ihan selvää viivytystaistelua tämä on ollut, hidasta ja tuhoa, siirry seuraaviin asemiin. Katsotaan millaisen epäsuorantulen keskityksen Ukraina alueelle tekee, silloin kun venäläiset saa siirrettyä lisää arsenaalia alueelle, minä pitäisin tämän puolustuslinjan lännen suunnassa ja myllyttäisin pohjoista ja etelää antaen venäläisten tulla ”pussiin” ja sitten ”pussin suu kiinni” kukaan ei tule sieltä ja kukaan ei mene sinne vaan kaikki tuhotaan …? Tämmöinen arvaus.

Edelleen joitain osia Bakhmutista ukrainalaiset pitää hallussaan?  Onko tämä jotain sellaista jolla hämätään vielä vastustajaa, sehän houkuttelee venäläisiä kuin hunaja ”vapauttamaan” nämäkin alueet,,,”trap?”

Tässä halutaan selvästi pitää venäläiset tuolla rintamalla….

Slava Ukraini 🇺🇦👍

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu