Venäjän lähetystöiden tilit kiinni heti!

”Perussuomalaisten kansanedustajan Jussi Halla-ahon mukaan Suomen tulisi reagoida vastavuoroisesti siihen, että Venäjä on jäädyttänyt Suomen edustustojen pankkitilit Venäjällä.”

”Halla-ahon mukaan Venäjä on ryhtynyt avoimesti gangsterivaltioksi, kuten hän on vuoden ajan jo sanonut. Suomi on hänestä hankalassa tilanteessa, koska se tulkitsee kansainvälisiä ja kahdenvälisiä sitoumuksia ja velvoitteitaan hyvin kirjaimellisesti ja tiukasti, kun taas Venäjä ei noudata sopimuksia ja sitoumuksia.”

Lähde:

https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/5940281

Ei mitään armoa asian suhteen. Toimitaan vastavuoroisesti. Jokainen ymmärtää mitä nyt pitää tehdä. Jäähdytetään myös venäläisten edustustojen pankkitilit vastatoimena Venäjän agressioon.

Ja turha on mennä sillä linjalla että ”ei provosoiduta kun provosoidaan”, tämä käännä poskeasi kun toiseen poskeen lyödään saa loppua.

Kyllä nyt pitää vastata juuri samoilla toimilla kuin rikollisvaltio tekee meille ilman mitään syytä. Ei meidän kannata barbaareiden kanssa toimia kuin herrasmiehet konsanaan.

Sekä niin pitkään kuin Venäjää johtaa sotarikollinen ja maa käy hyökkäyssotaa itsenäistä Eurooppalaista valtiota Ukrainaa vastaan, niin pitkään meidän tulee olla todella tiukkoja toimissamme Venäjän agressioita vastaan.

Suomi on jo lähettänyt Venäjälle nootin.

Itse ehdottaisin että suljemme venäläisten edustustot Suomessa kokonaan, eihän niissä ole kuin sotilaspuolen saaneita tiedustelu-upseereita, onko yksikään oikea diplomaatti…?

Loppuu se kiristäminen!

Omat pois Venäjän edustustoista, jatketaan toimia sitten kun Venäjän diktaattori on sotaoikeudessa ja jonkinlainen järkevämpi hallinto on maassa. Sitten rauhan aikaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu