Venäjän laivastopäivä peruttu, kauheaa ja nyt kyllä harmittaa!

Kauhea kohtalo

Venäjän viranomainen sanoo Ukrainan tehneen dronehyökkäyksen Venäjän Mustanmeren laivaston tukikohtaan ennen Venäjän laivastonpäivän paraatia.

”Venäjän viranomaisten mukaan iskussa loukkaantui viisi ihmistä ja tapahtuma peruttiin. Laivastonpäivä on Venäjän jokavuotinen juhlapäivä.

Syytös esitettiin tunteja ennen kuin Venäjän presidentti Vladimir Putinin oli tarkoitus valvoa laivastonpäivän juhlallisuuksia kotikaupungissaan Pietarissa.

– Tunnistamaton esine lensi laivaston tukikohdan pihamaalle, Sevastopolin kuvernööri Mikhail Razvozhayev kuvaili tapahtunutta Telegramissa.

– Alustavien tutkimusten perusteella vaikuttaa, että se oli drone, hän jatkoi.

– Ukraina oli päättänyt pilata laivastonpäivän meiltä. Kaikki juhlallisuudet on peruttu tältä päivältä turvallisuussyistä. Pysykää rauhallisina ja pysykää kodeissanne, Razvozhayev viestitti.” (MTV)

Kerrassaan kauheaa. Kuinka ukrainalaiset eivät ymmärrä että Venäjän laivastopäivä on nyt peruttu. Pitäisikö Ukrainan maksaa nyt jotain korvauksia Venäjälle ja pyydellä julkisesti anteeksi. Kohteena kun oli sotilaallinen kohdekin eikä siviilikohde kuten venäläisillä on tapana tehdä. Kyllä on kauheaa kun se laivastopäivä on nyt pilalla…

Sekä pitäisikö ukrainalaisten  korvata Venäjälle myös lippulaiva Moskvan uppoaminen koska sekin vaivaa suuresti Venäjän merivoimia…kyllä tämä on kauhea tragedia, hellan lettas sentään…😅

+10

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu