Venäjän radiokeskustelut kertovat samaa kuin oli tapana tehdä politrukkien aikaan, sama kaava toistuu…

Politrukki eli poliittinen komissaari huutaa kovaääniseen: ” Kun edessä oleva kaatuu, seuraava ottaa kiväärin ja ampuu ja kun taas edessä oleva kaatuu, seuraava ottaa kiväärin ja ampuu! Ne jotka yrittävät perääntyä, heitä  odottaa kuularuiskut seläntakana ja kaikki perääntyjät deletoidaan!” ”Uraa!!!! Eteenpäin”

Mikään ei ole muuttunut, sama touhu jatkuu kuin toisessa maailmansodassa. Venäjä on pistänyt sotaan juuri sitä ikäryhmää joista heillä on suurin pula omassa maassaan eli 20-40 vuotiaista miehistä. Tottakai sekaan on kerätty kaikki kylien raitilla tallustelleet miehet juopoista rakennusmiehiin…ikä ei ole este, ei edes hidasta. Positiivinen homma on että heillä ei tunneta sanaa : ”ikärasismi”.

Venäjällä on edelleen menossa täysimittainen LKP vaikka toisin sanotaan. Tämä on rajoittunut paljolti Venäjän itäosiin ja etelän suuntaan josta otetaan etnisesti muita kuin venäläisiä taistelemaan juuri venäläisten puolesta Ukrainaan. Pietarissa ja Moskovassa ollaan edelleen sota propagandan sumussa eikä virallinen tv anna muuta katsojille kuin valheellisen kuvan ”sotilaallisesta erikoisoperaatiosta” natseja ja nistejä vastaan Ukrainassa. Silti kansa oikeasti tietää että kyseessä on sota Ukrainaa vastaan ja he tukevat sitä, hiljaisuus kun on myöntymisen merkki. Kyllä tänä päivänä heillä on pieniä kyliä myöten kanavat (netti, radio, tuttavat, jokin infon antaja olemassa) josta oikean tiedon saa Siperian aroilla asuva  mummokin.

Army Military Radio Russian P105M Manpack Dark Front

(Kuva: venäläinen kenttäradio malli: P105M. Tälläinen ei ole tietenkään enää käytössä, vai onko, kaikkea vanhaa on nähty en ihmettelisi jos moinen aparaatti heiltä vielä löytyy?)

 

Radio, tuo salakavala paljastaja:

 

”Ukrainassa sotivilta venäläissotilailta siepatut radiokeskustelut viittaavat siihen, että joitakin venäläisjoukkoja pakotetaan taisteluihin ammutuksi tulemisen uhalla.

Kansainvälisen tiedusteluyhteisö InformNapalmin saamista tiedoista uutisoivat muun muassa Sky News ja Kyiv Post.

Yhdessä keskustelussa venäläiskomentaja käskee ryhmän sotilaitaan hyökkäykseen saman uhkauksen kera.

– Käsky ylhäältä: he, jotka eivät lähde hyökkäykseen, ammutaan paikan päällä. Arvostelematta, meidät kaksi ammutaan jos emme tee kaikkea (mitä he haluavat). Levittäkää sanaa, jos hyökkäykset ei toteudu, koko ryhmä on pulassa, komentajan kerrotaan sanoneen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun tietoja venäläissotilaiden pakottamisesta teloittamisen uhalla Ukrainassa kantautuu. Kyiv Postin mukaan vangeiksi jääneet venäläissotilaat ovat kertoneet asiasta aikaisemmin. InformNapalmin sieppaamat viestit ovat kuitenkin ensimmäinen konkreettinen todiste asiasta.” (Keskisuomalainen 15.3.2023)

 

Radio,,,se paljasti taas,,,eikä venäläiset opi vaan edelleen viestiivät järjestelmillä joita on vastapuolen helppo kuunnella, tämä ei ole ensimmäinen kerta, eikä viimeinen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu