Venäjän uusi ”Hitler jugend”. Näin jo lapset opetetaan taistelemaan

”Presidentti Vladimir Putin pyrkii saamaan itselleen uuden sukupolven kannattajia.

VENÄJÄLLÄ siirrytään presidentti Vladimir Putinin allekirjoittaman lain myötä uudenlaiseen opetussuunnitelmaan, kertoo The New York Times.

Lehden mukaan uuden opetussuunnitelman avulla Putin pyrkii muodostamaan itselleen ja ”putinismille” uuden sukupolven kannattajia. Uudet käytännöt tulevat voimaan syyskuussa uuden lukuvuoden alkaessa.”

Olemme tulleet tilanteeseen jossa Venäjä on jo nyt kollektiivisesti mukana SODASSA Ukrainaa vastaan vaikka moni muu kuten Venäjän virallinen kanta vastaan näin väittää.
Nyt olemme tilanteessa jossa koko Venäjän kansa on mukana. Siellä on opetettu lapsia jo pienestä pitäen sotimaan. Samaa harjoitti Adolf Hitlerin valtakunta. Tämä on vielä pahempaa koska se tapahtuu juuri nyt vuonna 2022. Vaikka olemme ns ”digitaalinen maailma”. Mikään ei ole muuttunut ja edelleen mm rahan ja vallan takia länsi kääntää silmänsä pois.
Tämä tietää sotaa.
Venäjän kouluissa noudatetaan pian uutta opetus­suunnitelmaa – näin lapset oppivat juhlimaan Putinia ja kansallista ”uudelleen­syntymää” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008949745.html
+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu