Venäjän vaikuttamisyritykset Suomeen on käsittämättömän onnettomat, miksi?

Noniin, Ruotsi tulee myös Nato-perheeseen. Vihdoin.

Mutta semmoinen huomio että ennenkuin Suomi liittyi Natoon oli Venäjän (Kreml) puheet hyvin mahtipontisia sen suhteen mitä he tekee jos me haemme jäsenyyttä. Saatikka olemme Natossa. No, mitä tapahtui….ei mitään.

Uhattiin kaikenlaisilla kostotoimilla.

Uhattiin, niin, no mitäs nämä on olleet. Polkupyöräilijät rajalle, sekö se oli heidän ”ihmease” suomalaisia vastaan, perus hybridisotaa jolla ei ole oikeaa vipuvartta, ei edes verkkosodankäynti toimi. Ei vaikutusyritykset missään muotoa.

Jotenkin jäänyt valju olo Venäjän kyvykkyydestä loppujen lopuksi. Onko FSB lopulta ns ”ilmaa”, ei lähelläkään pelättyä KGB:tä.

 

Dmitri Medvedev:
Venäjän federaation turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja ja hänen kännipäissään ilmoitetut uhkaillut ovat saaneet jo vitsien muodon ja sama koskee  Venäjän ulkominsteriön tiedottaja Zaharovaa, vodkahuuruisia möläytyksiä ja uhkailua,  ei voimaa.
Putin elää luultavasti jossain kuplassa missä hän ei ole median ”pommitettavana” ja hänen lausunnot julkisuudessa ovatkin hyvin irti kokonaisuudesta ja realismista.
Kyllä Goebbels kääntyy haudassaan kun Venäjä niin yritti hänen propaganda tyyliään käyttää mutta näyttää jäävän kaikki toimet pannukakuksi,,, siinäkään ei ole edes kananmunia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu