Venäjän valheet rauhanehdoista joita Putin tarjoaa Zelneskyille.

Venäjän valheet rauhanehdoista joita Putin tarjoaa Zelneskyille. Putin ei kunnioita mitään sopimuksia.

Putinin ehdotukset rauhanehdoista lyhyesti:

– Ukrainan täytyy ENSIN vetäytyä muka Venäjään kuuluvilta alueilta (joita se ei ole läheskään kokoaan valloittanut)

– Ukraina ei saa liittyä koskaan NATO-jäseneksi.

Putin sanoo että heti tämän jälkeen Venäjä on valmis tekemään sillä minuutilla rauhan.

Putin valehtelee.

 

Kuulostaako tutulta. 1939-1940 Venäjän (NL) hyökätessä Suomeen rauhanneuvotteluissa lopulta annettiin maa-alueita joita Venäjä ei ollut edes valloittanut, ne menetettiin paperilla. 1944 Venäjän aloittaessa suurhyökkäyksen Suomea kohtaan tarkoitus oli vallata taas koko Suomi kuten heidän hyökätessä ilman sodanjulistusta vuonna 1939. Ja taas menetettiin maa-alueita paperilla ilman että niitä oli vallattu.

Kaiken huipuksi meidät pakotettiin tekemään YYA-sopimus joka sitoi meidät Venäjän (NL) etupiiriin sekä tällä sopimuksella lännessä katsottiin meitä eri tavalla kun ja jos ei moista sopimusta olisi meillä ollut…se oli painostuksen aikaa Suomea kohtaan niin poliittisesti kuin muutenkin. Siinä sidottiin lopulta meidän kaupankäyntiä paljon Venäjälle (NL) ja kun NL hajosi meinasi Suomi mennä ns konkurssiin kuplan puhjettua. Ei enää koskaan mitään tälläistä.

Venäjä ei kunnioita toisen maan suvereniteettiä, rikkoo kaikki paperisopimukset, barbaarit elää kuten barbaarit elää. Näihin ei voi luottaa ikinä.

Ukrainan ei pidä suostua tällä hetkellä mihinkään Putinin sopimuksiin, Zelenskyi on jo sen kannan ottanut että vain Venäjän poistuessa heidän maaperältään voidaan kansainvälisten tahojen toimesta solmia rauhansopimus. 🇺🇦👍

Lähde kuvaan: Sadepiippu🇫🇮, X-sivusto, julkinen

https://x.com/sadepiippu/status/1801581420059541945?t=fReppYDg05VzpNELe4p1dQ&s=19

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu