Venäjän valheet syö koko kansan uskottavuuden vuosikymmeniksi.

Viimeisimmät Venäjän valheet on mm se että he väittävät Yhdysvaltojen suunnittelevan Putinin tappamista.

”Lavrov syytti Yhdysvaltain armeijan virkamiehiä Kremliä vastaan suunnatun iskun suunnittelusta, joka sisältää Venäjän presidentti Vladimir Putinin tappamisen.

Niin ikään ulkoministerin mukaan Yhdysvallat ja Nato ovat tosiasiallisesti osallisia Ukrainan sodassa.” (Verkkouutiset)

Toisaalla myös aivan järkensä menettänyt Putinin toveri Medvedev jo Pietarin ajoilta laukoo moisia valheita suustaan:

”Eurooppaan perustetaan Neljäs valtakunta, joka kattaa Saksan sekä sen ”satelliittivaltioiden” kuten Puolan, Baltian maiden, Tshekin ja Slovakian alueet. Mukana ovat myös ”Kiovan hallinto ja muut hylkiöt. Ranskan ja Neljännen valtakunnan välille syttyy sota, joka jakaa Euroopan. Prosessin myötä Puolan alueet jaetaan uudelleen.” (IS)

Nämä kaikki epätoivoiset valheet osoittaa vain sen että he ei enää itsekään tiedä mikä on oikeasti päämäärä ja milloin se saavutetaan. Alunperin sen piti olla ilomarssi Kiovaan, Ukrainan presidentin tappaminen ja hallituksen ja valtaapitävien kaataminen ja pystyttää tilalle nukkehallitus sekä liittää Ukraina osaksi Venäjää.

Nyt kun tämä aivan mielipuolinen yritys ei onnistunut niin haetaan aivan absurdeja syitä miksi mitäkin tapahtuu tai miksi tämä ”sotilaallinen erikoisoperaatio” jatkuu.

On uskomatonta että Venäjällä ei edelleenkään kansa tule oikeasti kaduille ja ala vastustamaan tälläistä, koska näin ei ole niin koko Venäjän kansa on tämän koko maailmaa kohdistuvan väkivallan ja terrorin takana.

Pitää seurata näitä ”pikku johtajien” Lavrov, Medvedev, Peskov,,,” uskomattomia ulosanteja. Olisi hyvä tietää millaisessa todellisuudessa nämä elää omassa päässään. Ehkä samanlaisessa kuin vasta joulun aikana näytetyssä Charlin Chaplinin Diktaattori elokuvassa,,,Heil Putler,,,

(Kuva: Aftenposten)

Gratis utekino på St. Hanshaugen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu