Venäjän viimeisin iso tappio: Venäjän Serhiy Kotov upotettu Ukrainan meridroneilla

Venäjän tappiot Mustallamerellä alkavat olemaan huimat. Suurimmat, uusimmat ja  taistelukelpoisimmat alukset ovat pikkuhiljaa tuhottuja.

Näitä ei voi korvata millään, ei ole resursseja ja telakoita joissa ehtisi riittävän nopeasti sota-aluksia valmistamaan, aikajänne on liian pitkä.

Sekä kuvaavaa on että Ukrainalla ei ole edes laivastoa jolla he ovat venäläisten aluksia upottaneet. Erilaiset ohjukset ja meridroonit ovat tämän tehtävän hoitaneet.

On siis historiallista että maa jolla ei ole sotalaivastoa pystyy tuhoamaan hyökkääjän sotalaivastoa mennen tullen. Elämme siinäkin mielessä historiallisia aikoja.

Ukraina on osoittanut Venäjän laivaston olevan yhtä surkeaa tai surkeampaa kuin Tsushiman meritaistelussa 1905 jossa Venäjä menetti koko Itämeren laivaston (jonka oli tuonut Tyynenmeren laivaston tueksi taistelussa Japania vastaan).

Maailma ei ole muuttunut mihinkään, Venäjä on edelleen heikompi kuin se antaa olettaa. Sama päti toisessa maailmansodassa, ilman Yhdysvaltojen Lend-Lease apua Venäjä (Neuvostoliitto) olisi kaatunut varmasti.

Sen kyllä unohtavat 9.5. paraatissaan joka kerta kertoa.

Sitäkin paraatia kannattaa odottaa, viime vuonna kalustona oli ”historian takia” (oikeasti ei ollut kunnon tankkeja paraatiin pistää) T-34 tankkia näytillä, mennäänkö tänä vuonna jo  hevosvoimin…koska ”historia”.

Ohessa lähde: Noelreports, X-sivusto, julkinen

Ohessa video jossa tuhoaminen näkyy. Tiedoksi, Kotov oli valmistunut 2021!

Lähde: PS01, X-sivusto, julkinen:

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu