Venäläiset alkavat olla kohta shokissa! Heille koittaa rankka todellisuus!

HS tietää kertoa kuinka mm Nuijamaan rajanylitysalueella venäläiset ovat shokissa rajojen sulkeutumisesta. Siis, nämä jotka käy sotaa itsenäistä Ukrainaa vastaan ovat shokissa kun eivät pääse enää Suomen puolelle ja siitä vaikka Ranskaan patonkia järsimään ravintolaan…shokissa!

Se meinaa myös että Venäjän rahtiautoliikenne loppuu kuin seinään. Ei liiku edes torakka rajan yli.

Viron toimet tulevat tukemaan vielä meidän toimia kun he mitä luultavammin pistävät rajojaan kiinni kokonaan.

Ainahan Iivanalla ja Tatjaanalla on sitä omaa lääniä marssia ja hiihtää vaikka Siperiaan. Sitä ei kukaan kiellä.

Pitää nautinnolla katsoa yöllä lähetystä jossa kello 0:00 pistetään neljä isoa raja-asemaa säppiin. Se säppi saisi jäädä pysyväksi! Sekä tulee käymään niin että jos roistovaltio Venäjä jatkaa tätä hybridivaikuttamistaan jossa tuodaan Venäjällä oleskelevia ulkomaalaisia äijiä niin pohjoisemmatkin raja-asemat pistetään säppiin. Tämä on ilon ja riemun päivä kun se koittaa!

On se rankkaa:

”PIETARILAISLEHTI Fontankan mukaan lentoyhtiöistä ainakin Finnairin asiakaspalvelu on kieltäytynyt hyvittämästä rajasulun vuoksi käyttämättä jääneitä lentolippuja venäläisasiakkailleen.”

”Venäjän ja Suomen väliä on tähän saakka liikennöinyt kolme linja-autoyhtiötä eli Sovavto, Ecolines ja Lux Express. Kyseisten yhtiöiden kaikki vuorot Suomeen ja Suomesta on perjantai-illasta lähtien peruttu.”

Lähde:

https://www.is.fi/autot/art-2000009998444.html

Nautin, kiitos tästä. Hyvä Suomen hallitus!!!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu