Viimeksi kaasuputki, nyt merikaapeli, ihan itsestään katki/ rikki…olisko 🇷🇺

Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Kaasuputken katkeaminen,,,ei ole syyllistä löydetty, siitä ei ole ainakaan kansalle tiedotettu. Jotain tietoa päättäjillä on …? (Kiina keskustelu ja ankkurin laahaaminen 180 km merenpohjassa keskustelu vaimennettu mediassa?)

Nyt meni merikaapeli Suomen ja Viron väliltä …ei ole syyllistä löydetty, siitä ei ole ainakaan kansalle tiedotettu. Jotain tietoa päättäjillä on ….?  (🇷🇺 ”Tutkimusalus” oli merialueella jossa merikaapeli on,,,samaan aikaan kun se merikaapeli ns vikaantui)

Tässä tämä 🇷🇺 alus mikä alueella oli:

🇪🇪🇫🇮Sähkönsiirtohäiriö alkoi viime yönä.
🇷🇺 ”Tutkimusalus” #PROFESSORLOGACHEV matkasi alueella samaan aikaan. Ankkuriongelmia ?

Lähde:
https://x.com/PaMaask/status/1750851271416754487?s=20

Kuten ohessa lukee on sabotaasin mahdollisuus taas olemassa, kuten kaasuputken kanssa. Joka kerta Venäjäläinen 🇷🇺 toimija ollut joko lähistöllä tai kuten kaasuputken kanssa venäläiset aluksen puikoissa mutta alus oli kiinalainen. Venäjä 🇷🇺 mainittu joka kerta.

Olemme edelleen tällöisessä tilanteessa; Venäjän Suomea vastaan kohdistettu hybridisota on käynnissä 24/7, sen tarkoitus on juuri se että hämmennetään, aiheutetaan kaaosta tässä vaiheessa sotaa. Tätä se on mitä iltapäivälehdistä luetaan.

Orpo sanoi seuraavaa:

”– Huoltovarmuuden kannalta meillä ei ole häiriötä meidän sähkön suhteen. Tätä häiriön vakavuutta selvitellään parhaillaan. Toistaiseksi rauhallisesti katsotaan, mitä siitä selviää, Orpo sanoo.”

Ei tarvita kuin joku ydinvoimaloistamme ”vaurioituu” tai ”vikautuu” tai kantaverkko ”vaurioituu” niin kyllä meidän huoltovarmuus on koetuksella…

Olen täysin varma että kaiken takana on tavalla tai toisella joko suoraan tai välillisesti Venäjä 🇷🇺.

Olemme tämän maan tähtäimessä.

Orpo merikaapelin häiriöstä: Sabotaasin mahdollisuutta ei ole suljettu pois
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010149370.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu