Virka-apupyyntö Puolustusvoimilta, mistä joukot Kiuru?

”Covid-19 jyrää meitin” … niin, ministeri Kiuru on tehnyt virallisen virka-apupyynnön Puolustusvoimille. Mistäs nämä joukot pieraistaan,,,varusmiehiä kesken koulutuksen, kantaväkeä, joita ei  ole tähän riittävästi,,,reserviläisiä, joita pitäsi käskyttää harjoitukseen pois tuottavasta työstä,,,?

Ja siltikin näkisin että tehtävään pitää olla ammattitaitoista porukkaa/ tehtävään koulutettuja. Tuskin ilmaisia vapaaehtoisia tähän operaatioon näinä aikoina tarpeeksi riittää.

”Eli mistä nämä nyt repäistään, tuskin moni istuu tuvassa, Proto pyörimässä pihalla jotta milloin lähretähän, samaan aikaan pohojanmaalaisia on pitänyt sitoa jo puihin kiinni etteivät omin luvin tule auttamahan…”

Tilanne oli nähtävissä jo loppusyksyllä, samaan aikaan kun Bile Sanna revitteli parketilla, nyt kun pitäisi olla koneiston jo päällä niin vasta rattaita voidellaan,,,myöhässä ollaan, jälleen kerran.

Varusmiesliitto tyrmää ministeri Kiurun ehdotuksen https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008520583.html

”Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd) sanoi eilen tiistaina, että sosiaali- ja terveysministeriö on pyytänyt Puolustusvoimia varautumaan antamaan kunnille ja sairaanhoitopiireille virka-apua. Avuntarve voi olla jopa 5 000 henkilön kahden kuukauden työpanos.”

 

https://puolustusvoimat.fi/osa-yhteiskuntaa/viranomaisyhteistyo

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu