Viro🇪🇪 ottaa oleskeluluvan pois Venäjä-mielisiltä🇷🇺 aktivisteilta. Sama Suomeen🇫🇮 !

Kerrankin positiivista uutisointia YLE:ltä, jotain vastinetta mediamaksulle.

”Oleskelulupa pois ja itärajan yli – näin Viro kohtelee Venäjä-mielisiä aktivisteja”

Lähde:

https://yle.fi/a/74-20085665

Sekä tälläinen havainto;

Virossa venäläisväestön osalta sotaa tukee vähemmistö, mutta he ovatkin juuri ne fanaattisimmat. Aivan varmasti tilanne on Suomessa hyvin samankaltainen, monella näistä ei ole lähihistoriasta paljon käsitystä mikä meno Venäjällä oikeasti on tällä hetkellä koska ovat asuneet fyysisesti niin pitkään muualla kuin Venäjällä.

Tälläinen väestö on Venäjän vaikuttamiselle helppo ottaa haltuun ja manipuloida. Puhutaan hyvinkin porukasta jolla on mahdollisuus vaikuttaa sisäiseen turvallisuuteen? Hyvinkin Viron kaltainen tilanne voi olla myös Suomessa ? En pois sulkisi sitä.

Edelleen pitää huomioida että enemmistöllä Suomessa asuvilla venäläisillä on erittäin hyvät olot Suomessa ja veikkaan että ovat erittäin tyytyväisiä etteivät nyt asu Venäjällä.

”Enemmistö venäläisistä tukee hänen mukaansa nykyistä valtakoneistoa ja sotaa Ukrainaa vastaan. Viron venäläisväestön joukossa sodan tukijoita on vähemmistö, mutta he ovat jopa fanaattisempia kuin Venäjällä.” (YLE)

Viron tapa pistää Venäjä-mieliset aktivistit itärajan yli on kyllä se ainut oikea tapa saada kyseiset henkilöt sinne ”työläisten paratiisiin, kaltaistensa seuraan, Onnelaan”, davai 👍

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu