Voitonpäivässä ei voi ”voitosta” puhua. Makaaberi marssi tulossa…(Päivitetty)

Venäjän Z joukkojen esittely on lähinnä julmaa pilaa tänään (verrattavissa Saksan SS joukkoihin WWII aikaan).

Diktaattori Putinin etsimät ”nistit ja natsit” marssii todellisuudessa Putinin nenän edessä, omia joukkoja ne on, eli venäläiset tämän päivän ”natsit” marssivat  paraatissa Kremlissä Putin nokan edessä tänään.

On absurdia kuinka oikeat roistot on Tyrannian hirmumarssilla näyttämässä ”voimiaan”, erittäin makaaberi tilanne. Tämä vaatii jo venäläisten kenraaleilta pokkaa ottaa moinen sakki vastaan ja huutaa ”Uraa!, Uraa!, Uraa!”

Mielipuoleksi muuttuneen diktaattorin marssia voi seurata tästä:

”Voitonpäivän juhla alkaa kello 10. Puolustusministeri Sergei Shoigu on viime vuosina tarkastanut paraatijoukot ja ilmoittanut ne ylipäällikkö Putinille (n. klo 10.15).”

”Suurena kiinnostuksen kohteena on presidentti Vladimir Putinin puhe, jonka on arvioitu olevan ohi kello 10:30 mennessä.”

Huomasitteko että Valeri Gerasimov loisti poissaolollaan koska se on HAAVOITTUNUT kuten aiemmin kerroin:

”Puolustusvoimien entinen tiedustelupäällikkö, kenraalimajuri evp. Harri Ohra-aho kertoo yhteisöpalvelu Twitterissä, että Gerasimov olisi saanut sirpalehaavan oikeaan sääriluuhunsa ja sirpale olisi poistettu, mutta hänellä ei olisi hengenvaaraa.

– Ukrainan asevoimat iskivät komentopaikkaan lähellä Izjumia, jonka seurauksena alustavien tietojen mukaan 20 upseeria sai surmansa.” (Verkkouutiset)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu