Whistleblower ja Joseph Maguire

Olen tässä katsellut tätä Joseph Maguire kuulustelua kongressin kuulustelussa,,,, voin sanoa että jos tältä Josephilta yrittää kysyä KYLLÄ tai EI ,,,,sitä ei saa suusta ulos tulee vain muttia, jos, kun, ehkä, en tiedä, minä en ole kuullut, olen kuullut mutta en osaa olla mitään mieltä,,,,jne.

Voidaan puhua että Yhdysvalloissa voidaan tälläisen kuulemisen alla vannoa että puhuu totta mutta todellisuudessa saa valehdella niin paljon kuin sielu sietää, kaikenlaisia lähetyksiä olen katsonut mutta onhan tämä yksi hupaisimmista. Jopa oli onneton kuuleminen, jopa viiltäjä Jack pääsisi läpi tuosta…Trump vetää McDonaldsin hampurilaista ja Cokista tätä katsoessaan tv:stä…

Lähetyksessä alkoi tulla korvista tämä sana ”whistleblower”,,,,,montako sataa kertaa se sana toistettiin, veikkaus, jos tämä ilmiantaja jää kiinni se ei ole pitkäikäinen…tai se maksetaan hiljaiseksi kuten Trumpilla tapana on.

Trump on jo hästägännyt#

Donald J. Trump
@realDonaldTrump
THE DEMOCRATS ARE TRYING TO DESTROY THE REPUBLICAN PARTY AND ALL THAT IT STANDS FOR. STICK TOGETHER, PLAY THEIR GAME, AND FIGHT HARD REPUBLICANS. OUR COUNTRY IS AT STAKE!
ja viimeisin:

Donald J. Trump
@realDonaldTrump

“Is there a case for impeachment? Absolutely not! There is no high crime or misdemeanor, no crime, no extortion, no treason.” Robert Ray

En voi sanoa muuta kuin on se hyvä asua Suomessa.

Ilmiantajan raportti julki: Trump halusi ulko­vallan sotkeutuvan ensi vuoden presidentin­vaaleihin (IS)

Tulee mieleen jotta näinkö se Trump käytti Venäjää hyväksi kun hänet valittiin presidentiksi,,,vahvasti näyttää sekin todelta,,,kierouden huippu.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu