Yhdysvallat🇺🇲rakentaa pidäkettä Suomeen🇫🇮 johon Venäjän🇷🇺 mahdollinen hyökkäys tyrehtyy.

Yhdysvallat🇺🇲rakentaa pidäkettä Suomeen🇫🇮 johon Venäjän🇷🇺 mahdollinen hyökkäys tyrehtyy.

”Bauer ei kierrellyt vaan kertoi totuuden: sotilaskomitea saapui Suomeen arvioimaan, ovatko Naton uudet puolustussuunnitelmat riittäviä, jotta Venäjän hyökkäys pystyttäisiin tarvittaessa lyömään hajalle.”

”– Northern Forest 24 -harjoitus on täysin linjassa uusien puolustussuunnitelmiemme kanssa. Se demonstroi liittoutuneiden yhteistä vahvuutta, Bauer sanoi.”

”Johtopäätös on helppoa tehdä: Naton uudessa puolustussuunnitelmassa on korvamerkittynä vuoristodivisioonan prikaati Suomen puolustukseen.”

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2e41a1ac-777a-40b8-b64c-dd826bf571ff

Lyhyesti; Suomeen on korvamerkitty sodan ja kriisien aikana Yhdysvaltojen yksi parhaimmista eliittijoukoista; Yhdysvaltojen kymmenes vuoristodivisioona. Heille näytetään ennakolta katsotut asemat ja käydään halki tilanteita joissa Suomea kohtaan kohdistuu hyökkäys Venäjältä. Nämä on raudanlujia etujoukkoja ja tälläisen asian tieto Venäjälle meinaa sitä : ”Älkää edes yrittäkö, meillä on pidäke, teille ei jää edes mahdollisuutta!”

Mahdollisen sodan/ kriisin aikana Suomeen tulee siis yhdysvaltalaisia erikoisjoukkoja A.S.A.P.  meidän rinnalle taistelemaan ja pitämään linjat kunnes pääjoukot on mukana taisteluissa.

Ensimmäistä kertaa historiassa meillä on tilanne jossa vastapuoli (Venäjä) tärisee…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu