Zelenskyin vierailu Bidenin luona toi Joulun Ukrainalle!

Pahan valtakunta Venäjä kaadetaan yhdessä!

”Venäjän presidentti Vladimir Putin luuli heikentävänsä Natoa, mutta onnistui vahvistamaan sitä, Biden arvioi. Bidenin mukaan Putin halusi nähdä jakautuneen Euroopan, mutta teki siitä vieläkin yhdistyneemmän, kun Suomi ja Ruotsi päättivät hakea Natoon” (STT)

Ukrainan presidentti vierailee parhaillaan Yhdysvalloissa ja on tavannut Yhdysvaltojen presidentin sekä pitänyt puheen kongressissa. Tämä on tärkeä käynti myös Euroopan puolesta ja vapauden puolesta. Tämä on maailman silmissä Venäjän suuri nöyryytys! Olemme yhdessä rintamassa maailman suurinta pahuutta Venäjää vastaan niin pitkään että se kukistetaan pakkorauhaan jonka Ukraina sanelee!

Biden vahvisti puhettaan mainitsemalla myös Suomen ja Ruotsin puhuessaan Euroopasta. Ukrainaa Biden kehui vuolaasti. Pitää muistaa että Ukrainan presidentti puhui siellä myös koko Euroopan puolesta ei vain oman maansa puolesta. Tässä on selkeä viesti myös että Yhdysvallat pysyy Ukrainan rinnalla antamalla Patriot ohjuksia suojelemaan Ukrainan ilmatilaa!

”Sota myös määrittelee millaisessa maailmassa maailman uudet sukupolvet tulevat elämään” sanoi Zelenskyi

Ukrainan presidentti Zelenskyi sanoi kongressissa myös että ”Ukraina ei ikinä antaudu!”

Kuva Yhdysvaltojen kongressista jossa Ukrainan lipussa on nimikirjoitukset sodan eturintamalla olevilta taistelijoilta:

(Kuva: The New York Times)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu