Alexander Stubb auttoi, kiitos paljon

Tässä tuore tarina Alexander Stubbin presidentti-vaalien kampanjatilaisuudesta eilen lauantaina 3.2.2024 Paloheinässä.

Menin eilen hiihtolenkille Paloheinään  aamutuimaan  puolikymmen maissa. Siellä oli menossa Stubbin hiihtotapahtuma. Noin 50 hengen rypäs luisteli ohitseni, kun sovittelin  hiihtokenkiä suksiin. Lähdin tuttuun tapaan rauhallisesti luistelemaan melkoisen liukkaalla lumella. Olen tottunut hiihtämään pikkupojasta saakka, jopa aikanaan kilpaakin ihan tosimielessä. Kuinka ollakkaan  alkukiihdytysvaiheessa kaatua kupsahdin ja  aloin kömpiä ylös monot kiinni  suksissa. Hankalaahan se oli veteraanisarjan miehelle.

Apu oli lähellä. Oikealle puolelleni auttamaan ilmestyi nainen ja vasemmalle puolelle mieshiihtäjä. Minut autettiin takaisin baanalle. Hämmästyksekseni tunnistin auttajani: Alexander Stubb ja Susanna Rahkamo, kampanjan keskeiset henkilöt. Olipa todella hieno ja konkreettinen teko, jota ei taatusti oltu etukäteen suunniteltu.

Hyvillä mielin hiihtelin etenpäin muutama sata metriä vaaliteltalle, jossa tarjottiin grillimakkaraa ja mehua.  Odottelin selfieryntäyksen hiljenemistä ja menin kädestä pitäen kiittämään Alexia avusta, Susannaa olin jo kiittänyt aiemmin.  Minun osalta äänestyspäätös oli valmis ja sanoin Alexanderille : ”  Kiitos paljon sait ääneni”.

Pian on aika pitää antamani lupaus. On upeaa  olla osallisena spontaanissa tilanteessa, jossa toimitaan välittömästi eikä delegoida avustajille.  Tätä Suomi tarvitsee. Liikunnan iloa kaikille teille kanssakulkijat.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu