Iloitsen kansamme miehuullisuudesta ja isänmaallisuudesta

Valtava kehitys on tapahtunut vuodesta 2015 tähän päivään. Syksyllä 2015 tulvi ”turvapaikanhakijoita” Ruotsin kautta Suomeen kymmenin tuhansin. Valtio ei näitä kutsumattomia vieraita mitenkään estänyt, vaan järjesti heille ilmaiset bussikyydit ilmaisiin majoitus- ja elatuspisteisiin houkutellen kunnat järjestämään näitä ns. vastaanottokeskuksia, joiden kustannukset Suomen veronmaksajat valtion budjetin kautta maksoivat.

Suomalaiset siviilit osoittivat laajasti mieltään. Lokakuun 3. päivänä 2015 olin minäkin Torniossa satojen kanssakansalaisten kanssa marssien osoittamassa mieltä tätä laitonta invaasiota vastaan. Emme hyväksyneet sitä, että valtavat ihmismassat kulkivat läpi turvallisen Euroopan juuri Suomeen ja juuri ystävänämme pitämämme Ruotsin kautta! Nyt tuota samaa invaasiota yritetään toteuttaa Venäjän kautta. Mutta se ei käy! Se ei käy! Tämän teoillaan osoittavat nyt Orpon-Purran hallitus, eduskunta ja koko Suomen kansa!

Tuo Tornion marssi oli elämäni ensimmäinen ja tähän asti ainoa mielenosoitus, jossa olen ollut mukana. Olen ylpeä osallistumisestani ja sen tuloksista ja siitä että juuri Perussuomalainen puolue on vuodesta 2016 tehnyt uupumatonta työtä suuren kansallismielisen kansalaismielipiteen herättämiseksi kansalaisten keskuudessa. Tuo työ on muuttunut vaalituloksen kautta velvoittavaksi toteutukseksi hallituksen muodostamisessa ja hallitusohjelman laatimisessa. Puheet ovat kansan valtuutuksella päässeet muuttumaan velvoittaviksi teoksi, joita nyt toteutetaan.

On ollut ilo katsoa perussuomalaisten ja kaikkien ministerien osaavaa, itsenäisyys- ja itsemääräämistahtoista toimintaa nykyisessä vieraanvallan miehitysyrityksessä, joka tulee vanhan vainolaisemme Venäjän taholta. On valtava ero siinä, miten edellisen hallituksen viher- ja vasemmistoministerit kiertelivät ja kaartelivat holtittoman maahanmuuton suojelemisessa. Onneksi sentään Marinin hallitus sai opposition opastuksella toteutetuksi rajavartiolain uudistuksen, joka on mahdollistanut nykyiset lailliset toimet Venäjän harjoittaman ihmiskauppapelin katkaisemiseksi Suomen itärajalla.

Hyvä. Kiitos tästä. Eilisessä eduskunnan kyselytunnilla osoitettiin sen itsenäisyys- ja kansallisen yhteisrintaman tahdon ja voiman lujuutta, mihin Suomen kansa on aina vaaran hetkenä kyennyt.Nyt ei kannata kuunnella mahdollisia soraääniä, joita mm. Yle on tänäkin aamuna ”asiantuntijoiltaan” hankkinut ja mm. Britanniasta hommaten levittänyt. Maailma on laajasti sodassa. Sodan ensimmäinen häviäjä on totuus. Sodassa kärsivät aina eniten viattomat ja syyttömät, mutta valtion tehtävä on toimia kansallisen ja valtiollisen kokonaisedun nimissä. Valtio on omaa kansaa varten, ei joitakin muukalaisia varten, jotka sekasorronkin keskellä haluavat lisätä sekasortoa ja hyötyä siitä.

Kiitos valtiovaltamme ja kristillinen esivaltamme. Olemme kansana edelleen olemassa ja valmiina osoittamaan tietä, jonka laillinen esivalta meille viitoittaa. Vuoden 2015 hyväuskoisista virheistä on otettu opiksi.

mattiantero
Oulu

Matti Antero Kyllönen, s. Kuusamossa 1940. Kotipaikka Oulu vuodesta 2007 alkaen ja edelleen.
Koulutus: Hum. kand. JY 1964, Fil. kand. JY 1967, Fil. lis. JY 1975, Fil. tohtori JY 1995.
Historian, yhteiskuntaopin ja taloustiedon opettaja, Oulun normaalilyseo 1966. Tutkijan koulutus JY 1995.
Sotilasarvo: ylil. res. (1974)
Naimisissa, kolme aikuista lasta.
Sähköposti: mattia.kyllonen@gmail.com
Kotisivut ja kirjakauppa: www.mattikyllonen.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu