Suomi ja Suomen kansa etusijalle politiikassamme
Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan on kaameudessaan ja barbaarisuudessaan palauttanut perinteiset suomalaiset arvot koti, uskonto ja isänmaa vanhaan arvoonsa. Talvisota, Jatkosota ja Lapin sota sekä evakkoretket ovat palauttaneet mieliimme Venäjän todelliset kasvot. Nuo kasvot ovat rumat, pelottavat ja verenhimoiset.
Mieleen nousee kiitollisuus, että olemme saaneet elää 77 vuotta ilman sotaa. Ulkopolitiikkaamme voidaan pitää onnistuneena. Neuvostoliiton loppu 1991 ei kuitenkaan merkinnyt suurvenäläisen politiikan katoamista. Ei, se jatkuu yhä, vaikka panslavistis-imperialistinen politiikka onkin Ukrainassa tulemassa tiensä päähän.
Aika näyttää miten Venäjän hajoamisprosessi etenee. Tähänastinen rujous on kuitenkin niin pelottavaa, että venäläisten käytös ihmisyydellä mitattuna on verrattavissa 400-luvun kansainvaelluksiin ja mongolien aikaan Venäjällä. Kansainvaelluksissa barbaarit tuhosivat kaiken sen hyvän mitä heillä itsellään ei ole ollut koskaan ollut ja kaiken sen, mitä eivät ymmärtäneet.
Eurooppa onkin pari vuosituhatta ollut maailman tien näyttäjä elintasossa, tieteissä, taiteissa, kulttuurissa sekä sotataidoissa. Johtavan valtakunnan asema houkuttelee parempaa ja helpompaa elämää etsiviä yksilöitä ja ryhmiä mutta myös vieraita armeijoita.
Suomi on tänä vuonna ottanut ajasta vaarin. Kansamme historian taju nousee syvältä historiasta. Ukrainan sota johti kansamme viime keväänä nopeasti ulkopoliittiseen muutokseen, hakemaan Naton jäsenyyttä. Jäsenhakemus on puoleltamme hoidettu yhdessä Ruotsin kanssa nopeasti ja taidokkaasti. Pelin politiikka jatkuu Turkin ja Unkarin toimin. Hakijamaamme ovat olleet kärsivällisiä, mutta jossakin lähitulevaisuudessa saavutettaneen raja, jolloin asiat on ratkaistava ja pelurien leikittely vakavilla asioilla on lopetettava.
Millaista Suomea Naton ja EU:n puitteissa Suomen tulisi ajaa? Tilannearvioni kansalaisena on se, että Suomi on EU:n aikana imetty jokseenkin kuiviin. Olemme EU:ssa näytelleet hyväntahtoista vaurasta maata, jonka inhimillinen velvollisuus on toimia maailman sosiaalihuoltajana ja -parantajana. Hyväntahtoisuudellemme maailmalla nauretaan. Olemme korviamme myöten veloissa ja kansakuntamme omat asiat armeijaamme lukuunottamatta ovat rempallaan.
Syystä tulevat mieliin jatkosodan sotilaittemme sanat rintamalla 1944: kaikki on niin lopussa kuin vain voi olla. Oltiin pohjalla. Jouduttiin taas tekemään rauha, jossa maatamme anastettiin paljon enemmän kuin asein oli menetetty. Koimme toisen perättäisen sanelurauhan.
Nyt on samanlainen tilanne. Monet perusasiat ovat rempallaan. Nuorten hedelmällisyysikäisten kyky ja halu lisääntyä siinä määrin kuin kansakunnan terveen tulevaisuuden kannata on tarpeen, on hiipunut. Muukalaisväestön tuomista maahan toitotetaan muka ”ainoana” ratkaisuna. Se on suuri virhe, se on kuin märkä rätti työikäisen ja nuoren väen silmille. Se häpäisee myös 300 000 työttömän ihmisen ar meijan, jonka panos maallemme nähdään vain kustannuksina. Sama menettely kohdistuu eläkeläispolviimme, jotka haluaisivat tehdä työtä.
Joulun aikana on kunkin kansalaisen hyvä katsoa luottavaisesti tulevaisuuteen ja suunnattava katseet ja tavoitteet huhtikuun eduskuntavaaleihin, joissa on valittava sellainen eduskunta, joka palauttaa henkiset arvot, kodin, uskonnon ja isänmaan merkityksen ja asettaa tavoitteet nostaa rakas isänmaamme taas itsekunnioituksen ja menestyksen tielle.
Kaikkivaltias kansojen johtaja siunatkoon maatamme ja kansaamme!
Voipi olla, että se oli taannoin Jaltalla kun kolme melko kuuluisaa heppua väänsi sopparin jolla oli jokseenkin se merkittävin vaikutus siihen, että olemme päässeet lopulta jakamaan yhteistä arvopohjaa (vesikidutuksessa?) itseään ylenpalttisesti demokratian kehtona mainostavan talousmahdin kera joka aina on seissyt loppuun asti liittolaistensa tukena kuten esim. kurdien ja viimeksi afgaanien? God Bless Traitors!
Niin ja tietenkin on syytä onnitella taidokkaita ulko- ja turvallisuuspolitiikan amattilaisia, jotka lainkaan manipuloimatta vain hieman toistatuhannen henkilön otannalla saivat päättäjät vakuuttumaan siitä ettei bileet jatku eli jatkopaikkaa tuskin urkenee mikäli NATO:lle JAAn sijaan EI. Ja näin hoitui tie taidokkaasti NATO-optio/ovi riipunnasta suoraan invitee statuksen turvin roikkumaan Ankaran Örkin armoille vaille ydinsontsan suojaa.
Merkillepantavinta tässä kaikessa on tietenkin se etteivät ulkopolitiikkamme nykyiset nimimiehet suinkaan hylänneet kunniakkaita perinteitä vaan jatkoivat hattu kourassa juoksemista tosin nyt hieman eri ilmansuuntiin.
…Ja varjele noita Suomen herroja etteivät ne aivan jatkuvasti löisi päätään varsinkaan ulkomailla…
Ilmoita asiaton viesti
Seisoako suorana ja pitää kylmänä päänsä, kas siinä pienen ja vähäväkisen Suomen pulma kaikkina aikoina.
Hyvin taistelimme 1939-45 kaikissa sodissamme, mutta rauhoissa hävisimme. Kuitenkin katson Suomen menestyneen myös yya-aikana, joskin punavihollisemme sai murretuksi Suomen yhtenäisyyden jo Stalingradin taistelussa, jolloin alkoi NL:n käännytystyö poliitikkojen keskuudessa ja rintamapropagandan avulla rintamilla.
Lapin sodassa NL:n kenraalit miehittivät Suomen armeijan komentopaikat ja aloittivat armeijamme parhaimmiston vainoamisen. Painetta lisättiin kun puna-armeija miehitti välirauhan vallitessa Kuusamon saaden aikaan saksalaisten toteuttaman Kuusamon tuhopolton jo ennen kuin aseellinen Lapin sota 27.9.44 alkoi. Armeijamme oikea kylki oli auki.
Ukrainan sodan kauhut palauttavat mieliin Kuusamossa toteutetun ryöstön, kun pitäjän itäosat ja luovutettu alue ryöstettiin putipuhtaaksi. Suomen linja poliittisesti ratkaistiin yya-sopimuksessa ja Kekkosen niukan voiton myötä presidentinvaalissa. Vahvaa maanpuolustustahtoa rauhan ja sodan aikana osoittanut maalaisliitto revittiin hajalle Kekkosen pitkän kauden myötä. Onneksi Kekkosen ja NL:nkin aika loppui miehitystavoitteen kannalta kesken. Jälkiä ei ole vieläkään kokonaan siivottu.
Maallistuminen sekä vihersosialistien kanssa myötäjuoksenta ja apupoikana toimiminen on murskannut keskustapuolueen selkärangan erityisesti Marinin hallituksen aikana. Venäjän nuolenta yhdessä kommunistien kanssa on iljettävää.
Katsonkin, että nyt vahvana esiintyvä Nato-kannatus saattaa murentua niin, että ajaudumme sekä islamin ja kommunismin mielistelyyn. Ranska on erittäin vaarallinen yhtenäisen Naton kannalta. Saksassakaan ei ole kehumista, on sen verran huonosti Merkelin aika Euroopan kannalta sujunut.
Tältä kannalta katsoen huhtikuun 2. päivän eduskuntavaalit ovat äärimmäisen tärkeät itsenäisyytemme taloudellisen ja moraalisen lujittamisen kannalta.
Kansa kyllä kestää tarvittavat talouden ja moraalin oikaisutoimet. Kysymys onkin siitä, saammeko sellaiset poliitikot joukkojen eteen, että heidän kanttinsa tosipaikkojen tullen kestää.
Ilmoita asiaton viesti
Viimeiseen lauseeseen voisi vastata, että Kirillillä on suurempi kaikkivaltias.
Ilmoita asiaton viesti
Mistä niin päättelet?
Ilmoita asiaton viesti
Kirillillä on suurempi populaatio, suurempi varasto vanhoja aseita ja kaikki ne ydinaseet. Siis suurempi kaikkivaltias.
Ilmoita asiaton viesti
Putin ei ole kaikkivaltias edes Venäjällä, ei myöskään hänen ristinkantajansa Moskovassa.
Ilmoita asiaton viesti
”Kaikkivaltias kansojen johtaja siunatkoon maatamme ja kansaamme!”
Tuo muistakaamme iltarukouksissamme myös.
Lueskelin vanhoja juttuja ja huomasin että silmäsi ovat avautuneet relussa kymmenessä vuodessa melkoisesti.
Ilmoita asiaton viesti
Kiitos. Hyvää joulua, Erkki Martikainen.
Ilmoita asiaton viesti
”Kaikkivaltias kansojen johtaja siunatkoon maatamme ja kansaamme!”
Trump?
Ilmoita asiaton viesti
Ehkä sinun johtajasi, ei minun.
Ilmoita asiaton viesti