Kiina ruokkii Lännen huumeongelmaa

Meksiko syyttää Kiinaa fentanyylin salakuljettamisesta maahan – ”Meillä on jo todisteet”

Kiina pyrkii maailmanherruuteen keinoja kaihtamatta. Päävastustaja on tietenkin Yhdysvallat jota Kiina pyrkii kampittamaan kaikilla rintamilla. Eräs tapa on heikentää yhteiskuntaa sisältäpäin vaikkapa lietsomalla huumeongelmaa. Liekö Kiina ottanut tässä oppia oopiumisodista joissa Englanti ja Ranska käyttivät oopiumia keinona päästä Kiinan suljetuille markkinoille. Kiina pyrkii myös soluttautumaan länteen, sen päätöksentekoelimiin ja kansalais-(myös ympäristö-)järjestöihin joista voidaan ostaa vaikutusvaltaa rahalla. Kiina rakentaa länteen myös omaa varjoyhteiskuntaansa johon kuuluu mm. salaisia poliisiasemia jotka valvovat ja tarvittaessa rankaisevat ulkomaille muutaneita kiinalaisia tai heidän jälkeläisiään.

New Yorkista löytyi Kiinan salainen poliisiasema, joka häiriköi demokratia-aktivisteja

Kiina on saanut erivapauden kasvattaa päästöjään ja saastuttaa ja roskaa ihan oikeastikin maailmanennätysvauhtia. Se käyttää kehitysmaastatustaan hyväksi maailmankaupassa vaikka ei ole ollut kehitysmaa enää pitkään aikaan mutta se pitää osan kansalaisistaan äärimmäisessä köyhyydessä jotta saa pitää asemansa. Kiina käyttää orja- ja pakkotyövoimaa. Kiina tuhoaa Etelä-Kiinanmeren koralliriuttoja rakentaessaa keinotekoisia saaria sotilastukikohdiksi ja antaa salametsästää harvinaisia eläimiä potenssilääkkeeksi. Kiina päästi Wuhanin laboratoriostaan karanneen viruksen leviämään maailmalle ja pimittää edelleen tietoja siitä. Miksi siis Kiina saa jatkaa maailmanvalloitustaan pelisäännöistä piittaamatta?

Valitettavasti näyttää siltä että länsi on varsin epäyhtenäinen suhteessa Kiinaan. EU maiden johtajat vierailevat siellä vuoronperään osoittamassa uskollisuuttaan. Siinä ei ihmis-ja eläinoikeudet tai ympäristöasiat paina mitään kunhan vaan CCP:n kellokkaat ostelevat saksalaisia autoja ja ranskalaisia viinejä:
”Mahdoton ajatus” – Mersu-pomolle ei tulisi mieleenkään katkoa yhteyksiä Kiinaan

Ja nämä sitten ovat heristelemässä meille sormea oikeusvaltioperiaatteesta tai metsien hoidosta. Onkohan Kiina kehottanut Ranskaa ja Saksaa minimoimaan avun Ukrainalle jotta kauppasuhteet eivät kärsisi? Yleensä ”Follow the money” selittää aika hyvin asioita. Eu-maat toistavat Kiinan kanssa samaa virhettä jonka ne tekivät Venäjän suhteen mutta paljon suuremmassa mittakaavassa. Teemme itse itsestämme Kiinan vasalleja. Ehkä on jo myöhäistä mutta jokainen meistä voi yrittää valtää kiinalaisten tuotteiden ostamista. Itse hankin erääseen projektiin juuri Dell-merkkisen tietokoneen jonka valmistusmaa oli Puola! Joten vielä on toivoa.

BTW, eilen Ylellä huippuanalyytikot sanoivat että vielä vuosi-pari sitten kukaan ei olisi osannut uskoa nykyisen kaltaista korkojen nousua. Mistähän hyvästä nämä saavat palkkansa? EKP syytää markkinoille tuhansia miljardeja halpaa rahaa vuosi toisensa perään ja sitten ihmetellään kun tuli inflaatio ja korkojen nousu! Siinä olivat kyllä oikeassa että USAn kaltainen markkinatalous reagoi näihin dynaamisesti kun taas suunnitelmatalous EU on aina myöhässä ja menee siksi pitkälti väärään suuntaan. Saa nähdä alkaako oskilloida?

mattihytola
Kokoomus Konnevesi

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin.
"I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu