Mies ilmastonmuutoksen takana

Iltalukemista

Kaikkihan tiedämme James Hansenin ja Michael Mannin, vaan mies tää, hän usein varjoon jää:
Maurice Strong Wiki
Maurice Strong, dealmaker for China

Kyseinen tiiviit suhteet Kiinaan omannut kanadalainen oli pitkän linjan YK virkamies. Hänet muistetaan esim. ruokaa-öljystä ohjelmaan liittyvistä lahjuksista joiden avulla YK sulki silmänsä siltä että Irak osti öljyrahoilla mm. aseita. Tämän tultua julki Strong sai turvapaikan hänelle rakkaasta Kiinasta. Olihan hän ajanut ahkerasti Kiinan etua YK:ssa ja huolehtinut että tuohon maailman suurimpaan saastuttajaan ei kohdistu mitään sanktioita vaan sille annetaan oikein erikoisoikeus lisätä päästöjään.

Seuraava on omaa spekulaatiotani siitä miten homma meni ja kuinka ”Mann made global warming” sai alkunsa.
Strong oli puuhannut YK:ssa ympäristöasioiden (ja Kiinan) parissa aina 70-luvun alusta saakka. 80-luvun puolivälin jälkeen länsimaiden saasteongelmat alkoivat helpottaa teollisuuden päästöjen puhdistamisen ja mm. katalysaattoreiden ansiosta, näytti että ehkä emme kuolekkaan omiin saasteisiimme. Tämä aiheutti huolta ympäristöliikkeissä, miten saada kansalta rahoitusta jos maailmanloppu oli peruttu. Tähän saumaan sattui sitte DR. Hansen AGW-teorioineen. Aina oppurtunistinen Strong laski nopeasti yhteen 1+1+1+1 eli AGW + ympäristöjärjestöt + Kiina + YK. Kaikilla oli yhteinen tavoite, saada lisää rahaa/valtaa länsimailta. YK:n vahvana vaikuttajana (ehkä tuon ajan vahvin?) ja Kiinaa tukevana sosialistina Strong hääri ahkerasti kulisseissa kunnes YK:sta putkahti esiin täysin uusi organisaaatio IPCC jonka tavoitteena oli ihmisperäisen globaalin lämpenemisen todistaminen. Strongin lopullisena tavoitteena oli YK:n johtama maailman hallitus johon AGW tarjosi mahdollisen tien.

Loppu on historiaa, ihmiskunnan kallein ja suurin huijaus jonka seurauksena länsi on heikentänyt omaa kilpailukykyään ja huoltovarmuuttaan sekä antanut maailmanvallan avaimet kommunistidiktatuuri Kiinalle.

+16
mattihytola
Kokoomus Konnevesi

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin.
"I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu