Miksi Kokoomuslaisena äänestän PS:ää

Syynä on se, että haluan maahan hallituksen jonka poliittinen ideologia on sama kuin kansalaisten enemmistön, eli oikeistolainen.

Jos PS jää toiselle sijalle Kokoomuksen eliitti haluaa hallitukseen SDP ja Vihreiden kanssa. Näin uudistukset jäisivät tekemättä. Arvelen että tässä painaa julkisella sektorilla ja yritystukihankkeissa isoa palkkaa suojatyöpaikkojensa turvasta nauttivien hyvien veljien ja siskojen etu. Näitähän on kertynyt kaikkiin vanhoihin puolueisiin, myös Kokoomukseen. Tämä on eräs syy siihen että verovaramme eivät riitä.

Haluan myös tolkkua ilmaston vastaiseen taisteluun. Suomelle ei ole mitään hyötyä olla hiilineutraali 15 vuotta ennen muuta Eurooppaa. Haitallisen sattumavoiman lisärakentaminen on lopetettava jo ihan luontokadonkin vuoksi. Vihreät suunnittelevat tuulivoiman 12-kertaistamista! Montako hehtaaria metsää siinä tuhottaisiin kymmeniksi vuosiksi? CO2 nielumme on laskettava reaalimaailman mukaan jolloin meidän ei tarvitse maksaa EU:lle mitään päästömaksuja. Nythän hiilinielujen laskentatapaa ohjaa poliittinen tarkoitushakuisuus jossa tavoitteena on maaseudun lopullinen autioittaminen sekä metsien lahottaminen.

Muutoinkaan meidän ei tule lähteä mukaan mihinkään yhteisvastuullisiin lainoihin tai tukipaketteihin. Joskus on vaan pystyttävä sanomaan EI vaikka sitten tuleva urakehitys Brysselissä vaarantuisikin. PS on ainoa puolue joka oikeasti pystyy tuomaan näihin rotia.

Siksi tulen äänestämään Perussuomalaista eduskuntavaaliehdokasta.

mattihytola
Kokoomus Konnevesi

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin.
"I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu