”Minä oikeasti uskon siihen että ilmastonmuutos on totta ja että se on ihmisen aiheuttamaa”

Voi Petteri, ei vaaleja tällaisilla lausunnoilla voiteta. Vaikka sitten kuinka selittää että ei näistä ilmastotoimista tule olemaan haittaa Suomen kilpailukyvylle tai lisärasitteita kansalaisille, niin ei auta. Kaikki tietävät aiempien ilmastotoimien perusteella mitä ne tarkoittavat: energian hinnan korotuksia ja lisää veroluonteisia maksuja. Suomen kilpailukykyä heikentäneen päästökaupankin tuotot päätyvät koijareille, 50 miljardia vuodessa! https://yle.fi/uutiset/3-10771395 Tätäkö lisää?

Suurin osa kansalaisista on jo sitäpaitsi haistanut että tässä ilmanmuutoksessa on jotain mätää kun kiinalaiset ympäristöjärjestöjen hurratessa rakentavat valtavasti uutta hiilivoimaa ja EU:ssa ajetaan puhdasta ydinvoimaa alas ja sähkölaskuja ylös. Maailmalla on rakenteilla 273 gigawattia hiilivoimaa ja 570 gigaa sunnitteilla, eli lähitulevaisuudessa hiilivoima tulee lisääntymään 42% nykyisestä. Tarpeetonta varmaan kertoa että Suomen kokonaispäästöt eivät ole tuosta edes promillea. Osa ihmettelee että miksi se ”tipping point” ei tule vaan aina uudestaan ja uudestaan annetaan 10 vuotta kääntää päästöt tai muuten… Osa ehkä Petterin lailla uskoo että ilmastonmuutos on ihmisen aiheuttamaa (kuten hyvin pieneltä osin onkin) mutta hyvin harva haluaa maksaa lisää tai muuttaa omia elintapojaan. Ne on aina ne muut joiden tulee tehdä jotain. Nyt pitäisi Kokoomuksen palata maan pinnalle ilmastoasioissa. Jos haluatte hyvää konsulttia kertomaan Kokoomuksen johdolle reaalimaailman ilmasto- ja energiasioista niin suosittelen Eija-Riitta Korholaa.

mattihytola

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin. "I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu