Onko nykyministerit pullamössöjä?

Aamupalakohun yhteydessä Sanna Marin kertoi että pääministerin homma vaatii yli 8 tunnin työpäiviä ja että joskus pitää lomallakin tehdä töitä ja viikonloppuisinkin. Puheesta sai käsityksen että näin Marin tekee niin suuren uhrauksen Suomen hyväksi että aamupalat on siinä pikkujuttu. Tänään sitten Ohisalo kertoo Iltalehdessä että ”En ole ehtinyt olla hirveästi kotona, en ole ehtinyt nukkua, en ole ehtinyt urheilla ja jos pääsen lomalle ja pystyn hetkeksi vähän rauhoittumaan, voi olla enemmänkin kerrottavaa”.

Onneksi olkoon ministerit! Nyt tiedätte millaista on pienyrittäjän tai vaikkapa maanviljelijän arki. Tosin näillä ei kuukausipalkka juokse tuosta vaan sillä jokainen euro tulee ihan itse ansaita omalla työnteolla. Ja se työkin pitää ensiksi pystyä myymään asiakkaille. Ja harvalla meistä on mahdollisuutta pitää muutamaa päivää pidempää kesälomaa.

Ovatkohan ministerit aiemmin valitelleet työnsä raskautta ja korostaneet sitä että painavat topakasti niin ja niin monta tuntia töitä päivässä? Onko nykysuomalaiselle tärkeintä se että pääsee lomalle ja eläkkeelle (jopa ennenaikaisesti sairaus-sellaiselle)? Sekö on kansan valtaosan ja ministerien tavoite?

+3
mattihytola
Kokoomus Konnevesi

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin.
"I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu