Poliisin vähät resurssit oikeassa käytössä?

https://yle.fi/uutiset/3-11324256
Yle uutiset tänään: ”Korttelirallin hinnaksi 100 euroa – uusi tieliikennelaki kieltää tarpeettoman ja metelöivän ajon koko Suomessa. Uudessa tieliikennelaissa sanotaan lyhyesti, että ”tarpeeton ja häiritsevä ajoneuvolla ajo on kielletty” (TLL 54§).”
On se hienoa, että poliisi lopultakin puuttuu tähän törkeään rikollisuuden muotoon. Ja kukin poliisihenkilö pääsee käyttämään ihan omaa mielivaltaansa tulkitessaan mikä on tarpeellista ajoneuvolla ajoa ja mikä ei. Tämä on pieni askel oikeuslaitokselle mutta suuri ankeuttajille. Kohta varmaan jostain valtionkonttorista voi ostaa ajolupalappuja pitkällisen byrokratiataistelun jälkeen. Hei, me saadan tällä työllistettyä lisää byrokraatteja!

On toki ymmärrettävää, että punaviherhallituksemme ei suhtaudu suopeasti ajoneuvoharrastuksiin ja -harrastajiin, periytyyhän vihreiden ja punaisten käsitys moottoriajoneuvoista sosialistisista valtioista joissa ne olivat ainoastaan eliitin ja virkakoneiston käyttöön tarkoitettua ylellisyyttä. Siksi hallituksemme ja sisäministerimme pyrkiikin ohjaamaan nuorison harrastuksia muille vähemmän päästöjä ja melua aiheuttaville urille: https://yle.fi/uutiset/3-11044373 ”Ohisalo: Vihreät kannattaa huumeiden käytön rangaistavuudesta luopumista”. Tähänkin asti huumediilerit ovat saaneet toimia virkavallan juurikaan häiritsemättä. Poliisin keskittäessä jatkossa (omien sanojensa mukaan niukat) resurssinsa enemmän kortteliralliin ja mopopoikiin, kansainväliselle ja monikulttuuriselle huumebisnekselle onkin Suomessa entistä parempi tulevaisuus näköpiirissä.

mattihytola

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin. "I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu