Vaikuttaako ulkopuolinen taho YLEen

Tänään YLEn uutisissa oli juttu Kiinasta, WHOsta ja Trumpista. Poikkeuksellisesti kansalaisille oli annettu mahdollisuus kommentoida.
Kirjoitin kommentin jossa kerroin Wuhanissa olleesta laboratoriosta jossa tutkittiin lepakoiden koronaviruksia, laboratorion puutteellisesta turvatasosta ja mainitsinpa Kiinan olevan kommunistidiktatuuri.
Mainitsin lisäksi tästä: Open letter: The Communist Party’s rule by fear endangers Chinese citizens – and the world Vetoomuksesta jonka allekirjoittajia löytyy jokaisesta läntisestä demokratiasta. Paitsi Suomesta.

Kirjoitukseni oli jonkin aikaa näkyvissä mutta sitten se poistettiin. Mielestäni sisällössä ei ollut mitään sopimatonta tai valheellista. Kirjoitukset, joissa väitettiin suurinpiirtein Trumpin aiheuttaneen koko koronakriisin, saivat olla kommenttiketjussa. Arvaukseni on, että Kiinan lähetystössä tutkitaan tarkkaan mitä Suomen päämediat kirjoittavat Kiinasta ja koronasta. Jos jostain, vaikkapa sitten kommenteista, löytyy jotain joka saatta olla kiusallista kommunistiselle puolueelle, mediaan otetaan yhteyttä ja pyydetään poistamaan kirjoitus. Kiina on käynyt tosi herkkänahkaiseksi mikä ei tiedä hyvää. Vielä huolestuttavampaa on jos vapaan demokratian media alistuu Kiinan tahtoon.

mattihytola

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin. "I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu