Veronmaksajan lompakko on jo avattu vihreälle vetytaloudelle

Suomalaiselle P2X Solutionsille 36 miljoonan julkinen rahoitus
26 miljoonaa investointitukea 72 miljoonan hankkeeseen!! Ja kuka uskoo että tämä edes riittää? Vanha kaavahan on että ”kun tähän on nyt kymmeniä miljoonia laitettu niin eihän tätä anneta muutaman miltsin takia kaatua”.

Energiakriisi helpottaa viimeistään ensi talven jälkeen, kun vetytuotanto alkaa, arvioi Harjavaltaan vetylaitosta rakennuttavan yhtiön johtaja
Aha, tämä selvä!

Valitettavasti tätä ja vielä Wittusenin terästehdastakin hullumpaa on suunnitteilla ja veronmaksajan tuella tietysti, EU:n kautta tai suoraan:
Suomi piirtää hurjia vetyputkisuunnitelmia, mutta rahat ovat vielä kysymysmerkki – tältä voisi näyttää vetyverkosto Suomesta Eurooppaan
Eiköhän se energia kannattaisi siirtää sähkönä sinne missä vetyä tarvitaan ja tehdä vety siellä paikan päällä. Sähkön siirtäminen on nimittäin moninverroin helpompaa ja halvempaa. Taitaa tässäkin vedytyksessä eikö vedätyksessä ole kyse siitä että päästää muutamia vuosia maksamaan itselle mahtavaa palkkaa tukimiljoonista ja sitten häivytään pikkuhiljaa takavasemmalle. No tyhmiltä rahat pois!

mattihytola
Kokoomus Konnevesi

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin.
"I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu