Vihreät ovat menestyneet tavoitteissaan.

Vihreän puolueen linjahan on aina ollut että energian tulee maksaa enemmän jotta kansa alkaa säästää sitä. En ole kyllä koskaan kuullut että joku ihan tarkoituksellisesti tuhlaisi sähköä vaikkapa pitämällä uunia päällä tai antamalla auton käydä tyhjäkäyntiä päiväkausia. No nyt Niinistön, Ohisalon, Pietikäisen, Karin ja monen muun vihreän unelma on käynyt toteen, energia on niin kallista että joudutaan värjöttelemään kylmissä asunnoissa. Tähän on päästy vihreillä energiapoliittisilla päätöksillä jotka suosivat sattumavoimaa sekä päästökaupalla jonka vuoksi varmaa energiantuotantoa on ajettu alas ja voimalaitoksia purettu.
Joten turha teidän Vihreät on nyt esittää ymmärrystä sähkön ja polttonesteiden hinnan kanssa tuskaileville kansalaisille ja yrityksille. Voitte pöyhistää rintaa ja sanoa ylpeinä ”Me teimme sen!”

Ville Niinistö
”Hän ei anna arvoa Fingridin näkemykselle, jonka mukaan ilmastotavoitteet korostuvat kansallisissa energiapolitikoissa liikaa toimitusvarmuuden ja sähkömarkkinoiden tehokkuuden kustannuksella.
– On toissijaista pohtia sähköverkon toimintavarmuutta, jos ihminen sallii ilmaston lämpenemisen tuhota elinolonsa ja talousjärjestelmänsä.
Niinistökin pitää markkinoita tehokkaimpana keinona ohjata resursseja, kunhan ne toimivat tehokkaasti ja ohjaavat vähäpäästöiseen energiantuotantoon.
– Nykyinen markkinamekanismimme ei sitä tee. Päästökauppaa tulee kiristää ja päästövähennystavoitteita nostaa.
Niinistö kehottaa energia-alan toimijoita menemään Saksaan katsomaan, miten ”tulevaisuus toimii”.”

Ohisalo
”Tuulivoltti-nimistä yhtiötä, jonka hallituksessa Maria Ohisalon puoliso Miika Johansson istuu. Viimeisimmällä tilikaudella se teki nimittäin hämmästyttävän 73,2 miljoonan euron tuloksen vain 19 tuhannen euron liikevaihdolla. Toisin sanoen Tuulivoltin myynnit olivat mitättömät verrattuna sen tuottamaan käteiseen. Suomalaiset veronmaksajat ostivat siis Exilion-yhtiön kautta Ohisalon miehen yhtiöltä energialiiketoiminnan, joka ei selviäisi markkinoilla päivääkään omin avuin. Veronmaksajat lahjoittivat poliitikkoja voidelleille bisnesmiehille kymmeniä miljoonia liiketoiminnasta, jonka todellinen arvo on 0 euroa.”

Emma Kari: Fossiilisten polttoaineiden kallistuminen siivittää siirtymistä uusiutuvaan energiaan

Sirpa Pietikäinen 2010: Hallituksen energiaratkaisu ei kannusta kehittämään uusiutuvaa energiaa
”Pietikäinen pitää suurimpana ongelmana sitä, että linjaus kahdesta uudesta ydinvoimalasta ei kannusta markkinaehtoiseen uusiutuvalla energialla tapahtuvaan sähköntuotantoon.”

Europarlamentaarikko Pietikäinen vastustaa puun käyttämistä energian tuottamiseen polttamalla

Kansa kyllä muistaa nämä tulevissa vaaleissa.

mattihytola
Kokoomus Konnevesi

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin.
"I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu