Vihreät paniikissä Nasan tutkimuksen vuoksi

Vihreät selittelevät Nasan tutkimusta

Nyt on paniikki, milläs nyt voidaan perustella ankeuttamista ja Suomen kilpailukyvyn tuhoamista?
Voi voi Kiina naytää pahikselta vaikka on ideologine johtotähtemme!

Matti Toivonen (tiedetoimittaja?): ”On tunnettu tosiasia, että rikkaat länsimaat ulkoistavat ikävien raskaiden töiden lisäksi kasvavan määrän päästöistään kehittyviin maihin, enimmäkseen globaaliin etelään. Suomen metsiä hakataan nyt kiihtyvää vauhtia selluteollisuuden keittopatoihin ja syntyvät tuotteet palavat sitten Aasiassa ja saavat NASAn kuvan näyttämään Kiinan pahiksena, ja Suomen ilmastopyhimyksenä. Tätä on moderni globaali markkinatalous. Ja sitten vielä puhutaan hiilitulleista – tuplaisku suoraan kehitysmaiden palleaan. Saasteet, raskaat työt, ja päälle vielä sakotetaan.

Oli hyvin surullista nähdä NASAlta tällainen syöttö suoraan oikeistopopulistien ja muiden ilmastodenialistien lapaan. Juuri Suomen kannalta erityisen ikävää, kun mainitut tahot pääsevät ottamaan oikein ilon irti tästä juuri ennen vaaleja ja kääntävät mittaustuloksen raakadatan mis- ja disinformaatioksi.”

Ja nämä sitten hokevat että uskokaa tieteeseen!!!
Ahaa, no tuolla perusteellahan Suomen liikenteen päästöt ovat nolla, koska öly on porattu Norjassa ja jossain muualla kuin Suomessa. Hyvä homma ja veekasi tulille hyvällä omallatunnolla!

mattihytola
Kokoomus Konnevesi

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin.
"I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu