YLE iskee ilmastokiilaa hallitusneuvotteluihin

Moni meistä huokasi helpotuksesta kun selvisi että ilmastopaneelin äärivasemmistolainen Ollikainen ei ole hallitusneuvotteluissa kuultavien asiantuntijoiden joukossa. Sen sijaan siellä on kuultu maltillisempia asiantuntijoita ala Petteri Taalas ja onpa kisoissa mukana jopa imastopolitiikan järken ääni, Eija-Riitta Korhola.

Vaan YLE se ei tähän tyydy vaan tuppaa Markku Ollikaista täysillä joka tuutista julistamaan tuomiopäivän sanomaansa: Päivän Ollikainen. YLEn tarkoituksena on näin ilmiselvästi vaikuttaa hallitusneuvottelujen kulkuun ilmastopolitiikan osalta vihervasemmiston toivomaan suuntaan.

Siis NASAn mttausten mukaanhan Maakohtaiset päästöt/nielut Suomi on ja on ollut jo pitkään nettonielu. Meillä energiaa säästäviä toimenpiteitä on tehty tehokkaasti jo 60-luvulta lähtien ja metsänhoitomme on maailman parasta. Mutta näiden Ollikaisten mukaan meidän pitäisi muuttaa yhteiskuntamme pyörimään kiinalaisella sattumavoimalla ja lopettaa luonnonvarojemme vastuullinen käyttö. Ja lisäksi vielä ostaa päästöoikeuksia sellaisilta Euroopan mailta jotka ovat nettopäästäjiä! Jotka ovat sössineet kaikki ympäristöasiansa siten että edes perusjätehuolto ei toimi vaan jätteet kipataan luontoon, viemärit suoraan vesistöihin ja taloissa ei ole alkeellisiakaan lämpöeristeitä. Jos tehdään näin kun Ollikainen ja Brysselin alter egonsa Pietikäinen (sama persoona menstruoivan ihmisen vale-asussa?) haluavat, niin kuka heidät sitten elättää? Kiina?

Miksi punavihreät sitten haluavat vaikeuttaa Suomen perinteisiä elinkeinoja ja kilpailukykyä? He itseasiassa haluavat sitä kaikissa länsimaissa ja onhan monet ympäristöjärjestöjen edustaja aina pyhää Gretaa myöten kertoneet todellisen tavoitteensa: kapitalismin nujertaminen. Onko sitten ihme että epäillään Kiinan olevan näiden järjestöjen rahoituksen takana ja ohjaavan punavihreiden mielipiteiden muodostusta? Ainakin se on ollut suurin hyötyjä lännen vihreästä siirtymästä kun tuotantoa on siirtynyt sinne. Suomessa tähän liityy vielä uskomaton sinisilmäisyys sen suhteen että kaikki muutkin toimivat oman etunsa vastaisesti ja laskevat päästönsä itselleen haitallisella tavalla.

mattihytola
Kokoomus Konnevesi

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin.
"I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu