YLE, Kantritohtori ja Bluesministeri

Eipä tullut tänään totuttuun tapaan kantritohtoria radiosta. Eikä bluesministeriäkään kuulla enää. Musiikkiohjelmissa YLE ilmeisesti keskittyy samaan nykymusiikkiin (jotain hiphoppia ja EDM:ää) kuin kaupallisetkin kanavat ja sellaisiin kulttuuriohjelmiin kuin elämäni biisi ym. realityyn.

Saattahan olla että Kantritohtorin ja Bluesministerin ohjelmat painottuivat aika pitkälti amerikkalaiseen populaariperinnemusiikkiin mikä ei ehkä ollut nykysin enää poliittisesti korrektia. Ja ehkä he eivät muistaneet ajaa YLEN agendaa ohjelmissaan aina tähän tapaan ”Tuuli Saksalan keitaalla soi tänään musiikkia, jolla on tehtävä. Kuulemme lauluja esimerkiksi feminismin, afrikkalaisen sosialismin ja avantgardismin hengessä.” YLE1:ssä sentään tulee vielä muistojen bulevardi ja joskus perinteistä klassista musiikkia sen skriiks-skrääks-pling-plong nykymusiikin sijaan.

No, onhan tässä jälleen yksi syy pienentää YLEn budjettia. Jos se kerran tuuppaa verorahoilla ulos samaa skeidaa kuin kaikki muutkin niin keskittykööt sitten jatkossa vain uutis-ja ajankohtaisohjelmiin ja niihinkin tasapuolisesti eikä aina demarit edellä.

mattihytola
Kokoomus Konnevesi

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin.
"I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu