Ylen poliittinen politiikkaradio

Politiikkaradio niminen ohjelma on ollut aina jonkinverran vasemmalle kallellaan mutta nyt oikeiston voitettua vaalit. se ei ole vain kallellaan vaan on ryhtynyt aktiiviseksi poltiikan toimijaksi ja manaamaan maailmanloppua jos Suomeen tulee äärioikeistohallitus. Olipa politiikkaradion aiheena mikä tahansa, niin aina se julistaa punavihreän ratkaisumallin ainoaksi oikeaksi, anteeksi eihän noin äärioikeistolaisesti saa sanoa, siis ainoaksi ihmisoikeuksia, ilmastotoimia, sukupuolien monimuotoisutta, tasa-arvoa ja kansainvälisiä sopimuksia kunnioittavaksi ratkaisuksi.

Kuten nyt vaikka tämä viimeisin, turvapaikkapolitiikkaa käsittelevä jakso

”— Ihmiset eivät usein oikein ymmärrä miten nämä kansainväliset sopimukset toimivat. Esimerkiksi ihmisoikeuksien sopimus, jossa on peruste humanitaariselle maahanmuutolle, ei ole pelkästään pakolaisten oikeuksien turvaamiseen, vaan turvaa meidän kaikkien elämää. Se esimerkiksi turvaa meidän oikeuttamme perheeseen, omaisuuteen ja työhön, Bodström toteaa.
— Jos Suomi irtautuisi näistä, Suomi olisi täysin erilainen maa. Suomi olisi siinä kastissa, jossa ihmisoikeuksia rikkovat maat ovat. Sopimusten ja perustuslain tarkoitus on suojata mielivallalta, siltä, että kukaan ei voi yhtäkkiä päättää aloittaa vesikidutusta vankiloissa, hän sanoo.”

Siis Haloo! Ovatko esim. Ruotsi, Tanska ja Kanada ihmisoikeuksia rikkovassa kastissa kun ne harjoittavat tiukempaa turvapaikkapolitiikkaa kuin Suomi? Jos Kokoomus ja PS muodostavat hallituksen, niin vesikidutustako siitä seuraa vai mitä arvoisa tutkija tässä vihjaa? Ja miksi mainitaan juuri vesikidutus kaikkien kekseliäitten kidutustapojen joukosta? Olisikohan siksi että tiedetään USAn harrastaneen sitä?

mattihytola
Kokoomus Konnevesi

Suomi on hyvä maa, paras ainakin meille suomalaisille. Mutta voisi se olla vielä parempikin.
"I love my country, it's the government I'm afraid of"

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu