EU:n co2 vähennysyritykset lisää co2 päästöjä.

Hesarin lööppi.

Järjestö: EU:n energia­politiikka on saattanut johtaa 4 miljoonan hehtaarin metsä­katoon: ”Politiikka, jonka piti pelastaa planeetta, tuhoaa sen”

Ja koko juttu tässä .

EU:n ilmastopolitiikka on siis melkoinen tuholainen luonnolle ja sen monimuotoisuudelle kun pelkästään palmuöljypuiden alta on tuhottu viidakkoa miljoonia hehtaareita ja tapettu kaikki viidakon asukit, mukaanlukien siellä asuneet ihmiset.  Näillä ”ilmasto”toimilla on takuuvarmasti tapettu sukupuuttoon sellaisia eläinlajeja joita ei ollut edes löydetty vielä.

Ja mitä tämä taistelu elämänkaasu co-kakkosta vastaan saanut aikaan Suomessa.

 

No ainakin sen että kaikista cleantech, joka tuo rahaa ovista ja ikkunoista, lupauksista huolimatta tämän maan talous rämpii suossa polvillaan. Hallituksen taistelu tätä elämänkaasua vastaan jatkuu edelleen, se näkyy hintojen ja verojen jatkuvana nousuna ilman että niillä on yhtään mitään positiivista vaikutusta siihen ilmastoon ja vain negatiivista vaikutusta talouteen.

Myös tuurivoimalat joita tänne rakennetaan koko ajan lisää köyhdyttää taloutta ja aiheuttaa todellisen kuolemanvaaran kun talvella ”sää” jämähtää samalla lailla paikalleen kuin nyt tänä kesänäkin. Miettikää jo etukäteen sitä mahdollisuutta että talvella on -30° yli kuukauden putkeen ja tuurivoimalat ei tuota yhtään mitään vaan kuluttavat sitä energiaa mistä on puutetta ja kivihiilivoimalat on ”paalattu”.

Tuulivoimalla saadaan tällä hetkellä ~1.5% kulutuksesta, mahtavaa. Siis se että mitä vähemmän tuulee niin sen vähemmän anemaksuja lähtee veroparasiitteihin.  Aika kornia kun varsinkin vihreät valittaa että avohakkuut lisää co2 päästöjä mutta tykkäävät kuitenkin hullunmyllyistä joiden alta hakataan metsä pois pysyvästi ja koko alue muuttuu sen takia co2 päästölähteeksi.

Ja edelleen pelkästään Aasian isot maat ”kuittaa” kaikki meidän co2 vähennykset muutamassa tunnissa.

Summa kummarum, koko tämä co2 elämänkaasun vastainen taistelu on vähän niinkuin eräs tuholaismyrkky, tappaa tehokkaasti taloudessa ja luonnossa.

 

 

+12

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu