Kun öljykattila vaihtuu maalämpöön tai diesel-auto sähköautoon, poistuu omasta taloudesta yksi huoli?

Tällaista päästeli vihreä. Sähkön ja sen siirron hinta on noussut melkoista kyytiä ja käsittääkseni maalämpö ja sähköauto tarvii myös sitä sähköä ja sitäkin saadakseen pitää olla rahhoo. Mikä huoli siis poistuu? Suurempi huoli taitaa kuitenkin olla se että jos kaikki kämpässä lämmitystä myöden on riippuvaista sähköstä niin siitä vasta huoli tulee näinä aikoina kun talvet kylmenee ja sähkön saanti on kohta kiinni siitä että sattuuko tuulemaan.

Kysymys teille vihreille, miksi ette tarjoa öljylämmityksestä riippuvaisille biopolttoaineen ostamiseen tukea? Aika järjetöntä meininkiä tukea näitä maa sitä ja ilma tätä pumppuja, varsinkin kun käärmeöölikauppiaat tekee hirmuista tiliä myymällä pelkkää p…aa ja kiinalaiset hihittää rahatukot taskuissaan. Appiukolle nämä käärmeöljykauppiaat myi ilmavesilämpökattilan jolla ei tee talvella yhtään mitään koska teho ei riitä pitämään torppaa lämpimänä. Nyt sinne pitää laittaa rinnalle puukattila jollainen siellä ennen käärmeöölikauppiaita oli tai maksaa taas itsensä rutiköyhäksi ostamalla tehokkaampi myrkyn vihreä ilmalämpökattila.

Mikä huoli siis poistuu maalämmöllä ja sähköautolla? Ja millä verolla korvataan fossiilisesta energiasta valtion saamat verotulot?

Ite asun isossa rintamamiestalossa jossa on alle 10v vanha öölikattila joka myös pysyy. Sitä kamalaa ööliä kului viime talvena ~1000litraa jonka lisäksi ~3 heittokuutiota polttopuuta omasta mettästä. Ei ole siis millään mittarilla järkeä investoida itseään täysin sähköstä riippuvaiseksi

+11

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu