Punavihreillä suhteellisuuden taju täysin hukassa.

Eloapinoidenkin öykkäröinti kohdistuu ihan väärään paikkaan. 30. maailman saastuneimman kaupungin joukossa on 22 Intialaista kaupunkia, Helsinki on sijalla 2718 ja ilmanlaatuindeksi 7.2 kun saastuneimmassa se oli 135.8.
Suomen osuus maailman co2 päästöistä on peräti 0.00% ja maa on jo hiilineutraali. Silti hallitus ajaa maan taloutta alas co2 verukkeella ja taas uhkaillaan bensan ja dieselin veronkorotuksilla. Tämä tekee työssä käymisestä taas h..tisti kalliimpaa ja vähentää myös kotimaan kulutusta joka saa aikaan taas roppakaupalla konkursseja.
Vihreätkin on erkaantunu täydellisesti siitä sakista joka Koijärven pelasti joskus muinoin, tästä esimerkkinä vaikka luontoa tuhoavat ja veronmaksajille todella kalliit tuulimyllyt joita piiperöt käy halaamassa.
Ja nämä tuulimyllyt on aiheuttanut mm. sen että Tanskassa ja Saksassa sähkö on todella kallista ja co2 päästöt huippuluokkaa. Kaliforniassa tuulimyllyjen takia sähkökatkokset on ihan jokapäiväistä herkkua jota yritetään paikata dieselgeneraattoreilla, todella viisasta.
Ja samaan erittäin huonoon suuntaan hallitus ajaa tätä, yhtä maailman puhtainta hiilineutraalia maata kiihtyvään tahtiin. Tulee väkisinkin mieleen että hallituksen tarkoitus on haavoittaa tätä maata niin paljon että seuraava hallitus ei pysty niitä haavoja enää parantamaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu