Taas pari uutta naulaa demarien arkkuun.

Onko demareissa joku ”vika” kun sinne hakeutuu kaikenmaailman ihmiskauppiaita, salakuljettajia, juutalaisten vihaajaa jne. rikollista porukkaa? Nyt on kaksi demaria epäiltynä ihmiskaupasta.

Lainasin Iltalehden uutisesta ton tekstinpätkän. Tosta herää tietenkin heti muutama kysymys, varsinkin toi että samankaltaisesti ajattelevat toivotetaan tervetulleiksi, ei ole mennyt vissiin ihan putkeen.

”Olemme aina toivottaneet samankaltaisesti ajattelevat ihmiset tervetulleiksi mukaan puolueen toimintaan ja toivomme, että kaikilla on niin sanotusti asiat kunnossa ja että he pyrkivät toimimaan meidän arvojen mukaisesti omassa henkilökohtaisessa elämässään.”

Näistä toisella on ollut demari”eliitin” vahva tuki, luuleeko siis nämä kaikki rikolliset että heillä ja demareilla on samat arvot ja ajatusmaailma? Ja miksi juuri SDP on se puolue johon nämä hakeutuvat tai jopa ”haetaan”.

Olen ollut joskus demarien äänestäjä mutta en enää muista syytä moiseen, kait ne silloin joskus oli vielä tavallisen duunarin puolella?

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu