Uusi ympäristöministeri uhkaa myös suomalaista maataloutta.

A-studiota kuunnellessa tuli mieleen että nyt on päässyt aito oikea myyrä hommiin vaikeuttamaan suomalaista ruuantuotantoa täysin typerillä vaatimuksilla. Emma heitti esimerkiksi kamalasta ilmastonmuutoksesta viime kesän joka oli taas pitkästä aikaa lämmin. Kesä oli myös kuiva mutta kepulainen heitti ilmaan kuitenkin sateet jotka kuulemma tulevat lisääntymään, mistähän hatusta sen heitti?

Ja luken proffa sanoi että se kamala ilmastonmutos saattaa jopa parantaa maatalouden tuottavuutta joka on tietenkin totta jos sattuisi lämpenemään ja sitä kautta kasvukausi pidentyisi hieman.

Näyttää siis siltä että tuleva lihaa ”vihaava” ympäristöministeri sotkee näppinsa asiaan joka ei oikeastaan kuulu ympäristöministerille. Sen takia pitää ottaa käyttöön ilmastoveruke jotta pääsee tekemään sitä myyräntyötä maatalouteen.

Maataloustuottajat joista olemme kaikki kuitenkin riippuvaisia ovat olleet poliittisen pelin nappuloita jo kauan ja nyt niitä nappuloita ilmeisesti yritetään potkia pois laudalta pysyvästi ilmastoverukkeella.

Myös me autoista riippuvaiset tulemme taatusti saamaan oman osan Emman ”vihasta” lompakkojemme kautta.

+18

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu